BrushArt Cartoon Collection set de accesorii pentru păr

BrushArt Cartoon Collection set de accesorii pentru păr
BrushArt Cartoon Collection set de accesorii pentru păr
32RON

32RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BRU03715 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse BrushArt de minim 40 RON și primiți cadou un burețel de machiaj în formă de picătură.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
sâmbătă 06.03.2021

Descrierea produsului BrushArt Cartoon Collection

Strângeți-vă părul în coadă, fixați șuvițele rebele, dar – înainte de toate – pieptănați-l bine. Găsiți tot ce vă trebuie în setul de accesorii pentru păr BrushArt Cartoon Collection. Indiferent dacă aveți o tunsoare bob sau vă lăsați părul lung, veți aprecia un pieptene cu dinți lați, elasticele spiralate și clamele negre.

Caracteristici:

  • set pentru aranjarea zilnică a părului
  • pieptene pentru toate tipurile de păr
  • elasticele nu trag și nu agață părul
  • nu lasă urme vizibile
  • clame de culoare negru universal

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Cartoon Collection