Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutterbenzi si lame de tăiere

Braun Series 1  10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter benzi si lame de tăiere
Braun Series 1  10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter benzi si lame de tăiere
benzi si lame de tăiere
143RON

Cod: BRN1510 | În stoc
1
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter
Caracteristici

Lamele de rezervă Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter și schimbarea periodică a acestora garantează un bărbierit la fel de neted ca și cu un aparat de ras nou.

Caracteristici:

  • asigură un bărbierit extrem de neted
  • ușor de schimbat

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Braun

Brandul Braun, originar din orașul german Frankfurt, poartă numele fondatorului său, Max Braun. Acesta s-a lansat în afaceri în 1921, cu producția de radiouri, unde a introdus marea noutate a vremii - un radio combinat cu gramofon. În anii ‘30 a apărut și logo-ul, acum emblematic, al brandului, iar primul aparat de ras Braun, cu lame de precizie și un mic motor electric, a fost patentat de companie în 1940.

Astăzi, Braun rămâne un lider în inovația tehnică, în toate domeniile sale cheie, deținând peste 7000 de brevete active. Toate produsele Braun satisfac cele mai înalte exigențe în ceea ce priveşte calitatea, performanțele, fiabilitatea și designul. Brandului Braun i-au fost decernate, până în prezent, peste 100 de premii internaționale pentru designul produselor sale. Aparatul de ras electric Braun Series 3, epilatorul Braun sau periuța de dinți electrică Braun Oral-B pot în fi numite acum, fără ezitare produse emblematice.

Rating Braun Series 1 10B/20B CombiPack CruZer Foil & Cutter