Bourjois Silk Edition Touch-Up Pudra compacta transparenta pudra compacta transparenta

4×
Bourjois Silk Edition Touch-Up Pudra compacta transparenta pudra compacta transparenta
Bourjois Silk Edition Touch-Up Pudra compacta transparenta pudra compacta transparenta
7.5 g

Cod: BOU1363 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Bourjois Silk Edition Touch-Up

Pudra compactă Bourjois Silk Edition Touch-Up, cu textură transparentă, dă pielii un aspect mat și catifelat, cu pori diminuați și fixează machiajul, pentru o persistență cât mai îndelungată.

Caracteristici:

  • oferă o acoperire lejeră și fixează machiajul
  • diminuează vizibilitatea porilor și matifiază pielea
  • netezește contururile feței, pentru un aspect natural și frumos
  • oglinda practică permite oricând aplicarea sau retușarea
  • aplicatorul de tip burete este inclus în pachet

Mod de aplicare:
Folosind aplicatorul din burete inclus sau peria preferată, se aplică produsul pe porțiunea care se dorește matifiată sau pe toată fața, pentru a fixa machiajul și a conferi tenului un aspect catifelat

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Silk Edition Touch-Up4