BourjoisRouge Edition Souffle de Velvet ruj de buze lichid

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet ruj de buze lichid
Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet ruj de buze lichid
culoare 04 Ravie En Rose 7.7 ml

Cod: BOU1264 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet
Caracteristici

Rujul lichid Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet combină efectele rujului cu cele ale unui balsam, astfel încât buzele sunt ușor fardate și, în același timp, fine și protejate.

Caracteristici:

  • buzele arată catifelate și lejer colorate
  • efect semi-transparent
  • oferă buzelor hidratare, timp de 10 ore
  • textura ușoară este plăcută pe buze

Mod de aplicare:
Rujul se aplică din centrul buzelor, spre colțuri. Pentru o acoperire maximă, se aplică al doilea strat, în sens opus.

Caracteristici

Culoare
portocaliu

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet