Bourjois Parisian Summer

autobronzant

1×
Bourjois Parisian Summer autobronzant
Bourjois Parisian Summer autobronzant
Bourjois Parisian Summer autobronzant
culoare 21 Light 15 g
39RON

Cod: BOU1445 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.05.2019
Ridicare personală
joi 02.05.2019
Bourjois Parisian Summer
culoare 21 Light 15 g | 39RON

Descriere cosmetice Bourjois Parisian Summer

Bronzerul Bourjois Parisian Summer conferă tenului un look natural bronzat și sănătos și accentuează contururile feței.

Caracteristici:

  • tenul devine fin ca mătasea
  • particulele de bronz conferă un aspect sănătos
  • textura fină se contopește perfect în piele
  • finisajul mat permite folosirea sa inclusiv la conturare

Mod de aplicare:
Se aplică produsul pe zonele feței unde cad umbrele, cum ar fi sub pomeți, pe marginile feței sau ale nasului sau pe partea de sus a frunții. Pentru un rezultat optim, se va folosi o perie mai mare, cu firele teșite.

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.