Bourjois Le Smoky

paleta de 8 culori

Bourjois Le Smoky paleta de 8 culori
Bourjois Le Smoky paleta de 8 culori
Bourjois Le Smoky paleta de 8 culori
culoare 02 Le Smoky 4,5 g
64RON

Cod: BOU1361 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 21.11.2018
ridicare personală
miercuri, 21.11.2018
Un cadou pentru tine
Doar această săptămână puteți obține 25% reducere la acest produs. Folosiți codul BF25RO. Mai multe informații găsiți aici. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Bourjois Le Smoky
culoare 02 Le Smoky 4,5 g | 64RON

Descriere cosmetice Bourjois Le Smoky

Paleta de farduri de ochi Bourjois Le Smoky conține 8 nuanțe reci, foarte trendy, cu care se pot crea diverse look-uri de zi sau de seară.

Caracteristici:

  • conține 8 nuanțe sidefate trendy
  • nuanța cea mai deschisă poate fi folosită și ca iluminator
  • la aplicare, nu se răspândește în afara zonei selectate
  • textura fină aderă perfect la pleoapă
  • ambalajul compact dispune de o oglindă rotativă, ca bonus

Mod de aplicare:
Fardul se aplică folosind aplicatorul din burete inclus sau peria preferată. Pentru machiajul fumuriu, se începe de la tonul cel mai deschis, în colțul intern al ochiului, spre cel mai închis, în colțul extern.

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.