Bourjois 3D Effet Gloss lip gloss

8×
Bourjois 3D Effet Gloss lip gloss
Bourjois 3D Effet Gloss lip gloss
culoare 33 Brun Poetic 5.7 ml
20RON

20,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BOU0014 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și aveți livrarea gratuită.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Bourjois 3D Effet Gloss
Caracteristici

Cu luciul de buze Bourjois 3D Effet Gloss, buzele devin senzuale, pline, colorate, strălucitoare și bine îngrijite, pe o durată de 8 ore.

Caracteristici:

  • asigură buzelor un luciu intens și o formă plină
  • lasă buzele hidratate, fine și netede
  • aproape nu se simte pe buze, nu dă senzația de lipicios
  • aplicatorul practic permite o utilizare mai ușoară și mai precisă

Compoziție:

  • ceară fină cristalină - conferă buzelor volum și strălucire
  • vitaminele C și E - au efecte antioxidante
  • un complex de substanțe hidratante de îngrijire - protejează și răsfață buzele

Mod de aplicare:
Luciul se aplică dinspre centrul buzelor spre margini. Se poate folosi singur sau ca strat de top, peste un ruj.

Caracteristici

Culoare
nud
Substanțe active
vitamina C
Efect
strălucitor

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois 3D Effet Gloss8