Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum pentru femei

1×
Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum pentru femei
Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: BCH01646 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Boucheron Quatre En Rouge
Compoziție

Descoperiți forța atracției și a seducției. Deveniți o femeie fascinantă pentru toți cei din jur. Parfumul pentru femei Boucheron Quatre En Rouge oferă o plăcere olfactivă irezistibilă, învăluită într-o pasională culoare roșie.

Aroma captivantă, de fructe roșii, flori și bezea dulce devine unica dvs. bijuterie parfumată, cu care atrageți mereu atenția.

  • un parfum de tip chypre, cu fructe
  • pentru femeia care vrea să fascineze
  • lansat în anul 2019

Compoziția parfumului:
Tonurile de vârf ale parfumului Boucheron Quatre En Rouge constau într-o explozie de mere roșii și pere suculente, contrastând cu esențele citrice înviorătoare, de mandarină și de bergamotă. Inima florală este dominată de trandafirul senzual, completat de acorduri intense de iris și de coacăze negre. Baza compoziției dezvăluie dulci tonuri îmbătătoare de bezea și de zmeură, intensificate de paciuli și de mosc, pentru o feminitate intensă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar rosu, bergamota, para, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
stanjenel, trandafir, cassis
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
bezea , zmeura, patchouli, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Despre brand Boucheron

Parfum Boucheron | Boucheron - In anul 1858 francezul Frederic Boucheron a pus bazele acestei marci, care la inceput a devenit cunoscuta datorita finisajelor si a materialelor folosite in productia de bijuterii. In anul 1988 Boucheron a facut pimul pas in lumea parfumurilor. In total exista 18 modele de parfum ce poarta semnatura si spiritul modern introdus de Boucheron. Design-ul sticlutelor si aromele inconfundabile fac din fiecare produs o adevarata bijuterie.

Rating Boucheron Quatre En Rouge1