Bottega Veneta Eau de Velours

eau de parfum pentru femei 50 ml

1×
Bottega Veneta Eau de Velours eau de parfum pentru femei 50 ml
Bottega Veneta Eau de Velours eau de parfum pentru femei 50 ml
Promoție
Livrare gratuită
449RON

Economisiți 11%
50 ml
399RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: BTT0196 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Livrare gratuită la toate produsele Bottega Veneta doar acum. La cumpărarea noilor parfumuri din colecția Illusione vă oferim o geantă de cosmetice, pentru femei sau pentru bărbați CADOU.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
Bottega Veneta Eau de Velours
50 ml | 399RON

Descriere parfum Bottega Veneta Eau de Velours

Parfumul Bottega Veneta Eau de Velours este la fel de delicat și de senzual ca cea mai ușoară atingere de catifea pe pielea goală.

  • un parfum floral de tip chypre, cu adieri de piele
  • pentru femeia elegantă și sofisticată
  • ideal pentru toată ziua, recomandat în special pentru vremea rece

Compoziția parfumului
Debutul este proaspăt și picant, cu bergamotă condimentată de piper roz. Inima ascunde note de iasomie, de prune și de mirodenii calde și, mai ales, o esență îmbătătoare de trandafir, care feminizează deosebit întreaga compoziție. Baza este un duo clasic pentru parfumurile Bottega Veneta, și anume paciuli și piele.

Povestea parfumului
Eau de Velours este o interpretare mai caldă și mai florală a creației originale, astăzi emblematice, Bottega Veneta. Încearcă și tu această simfonie catifelată a celor mai alese esențe! Parfumul de lux a fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Note varf
bergamota, piper roz
Note inima
condimente, iasomie, pruna, trandafir
Note baza
patchouli, piele
Grupe de parfumuri
chypre, florale

Despre brand Bottega Veneta

Renumele brandului italian Bottega Veneta se datorează produselor de pielărie artizanale, la care se folosesc tehnici de împletire tradiționale. Încă de la debutul său în anul 1966, brandul a redefinit noțiunea de lux și, aproape o jumătate de secol mai târziu, a lansat primul său parfum. Eterne ca farmec și stil, parfumurile Bottega Veneta sunt destinate femeilor deosebite și bărbaților temerari. Se disting prin utilizarea celor mai prețioase și mai fine ingrediente din toată lumea, care lasă o impresie de neuitat. Simplu, elegant și luxos, designul flaconului evocă arta fascinantă, fără vârstă, a meșterilor sticlari venețieni.

Bottega Veneta combină tehnicile tradiționale sofisticate cu inovațiile atent selectate, pentru ca fiecare produs să fie nu numai frumos, ci și perfect funcțional. Stilul Bottega Veneta este rafinat, senzual și cu o personalitate puternică. Brandul promovează individualitatea și îi permite clientului să-și dezvăluie forța și încrederea interioare. Îi impresionează, cu siguranță, pe toți cei care apreciază unicitatea, luxul și rafinamentul modei italiene.

Rating Bottega Veneta Eau de Velours

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală