Biotherm Homme Force Supreme ser de reîntinerire antirid

Biotherm Homme Force Supreme ser de reîntinerire antirid
Biotherm Homme Force Supreme ser de reîntinerire antirid
50 ml

Cod: BIO0578 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Armani, Lancôme, Yves Saint Laurent, Biotherm sau Valentino de minim 290 RON și vă puteți alege două cadouri în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Biotherm Homme Force Supreme
Caracteristici

Semnele de îmbătrânire nu apar doar la femei. Serul antirid, cu efect de întinerire, Biotherm Homme Force Supreme este creat special pentru bărbați, fiind adaptat nevoilor lor. Compoziția serului este îmbogățită cu ingrediente care ajută la refacerea stratului protector al pielii. Hidratează eficient, conferă tenului umiditate optimă și creează o peliculă de protecție, care blochează influențele externe dăunătoare. Ridurile și liniile fine devin din ce în ce mai puțin vizibile, iar tenul capătă un aspect mai tineresc.

Caracteristici:

  • ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire

  • ajută la atenuarea ridurilor și a liniilor fine

  • hidratează tenul și îi oferă umezeala optimă

  • redă tenului densitatea și elasticitatea

  • stimulează regenerarea celulară

  • lasă tenul fin și strălucitor

  • este ușor de aplicat 

Ingrediente:

  • extract din muguri de cedru - accelerează reînnoirea celulelor tenului

  • pro-xilan - revitalizează și redă plinătatea contururilor feței

  • Life Plankton™ – un plancton termic pur, cu 35 de nutrienți, care reface funcțiile vitale ale pielii și îi favorizează sănătatea

Aplicare:
Se folosește dimineața și/sau seara, pe tenul curat și după ras, finalizând aplicarea la gât. Evitați zona ochilor.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur
Efect
Hidratare, lifting
Protecție împotriva soarelui
fără SPF

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Homme Force Supreme