Biotherm Blue Therapyset de cosmetice VIII. pentru femei

Biotherm Blue Therapy set de cosmetice VIII. pentru femei
Biotherm Blue Therapy set de cosmetice VIII. pentru femei
set de cosmetice VIII. pentru femei

Cod: BIO05069 | Acest produs este momentan indisponibil

Lait Corporel lapte de corp pentru piele uscata 100 ml + Total Renew Oil ulei demachiant 30 ml + Blue Therapy Cream-in-Oil crema hranitoare cu ulei 10 ml

Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Blue Therapy