Bielenda Vaseline

vaselina cosmetica

Bielenda Vaseline vaselina cosmetica
Bielenda Vaseline vaselina cosmetica
Bielenda Vaseline vaselina cosmetica
25 ml
12RON

Cod: BND2123 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.04.2019
Ridicare personală
joi 25.04.2019
Bielenda Vaseline
25 ml | 12RON

Descriere cosmetice Bielenda Vaseline

Tenul frumos și sănătos trebuie bine îngrijit. Produsul pentru zi și noapte Bielenda Vaseline oferă pielii tot ce are nevoie.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește pielea în profunzime
  • protejează tenul împotriva influențelor nocive externe
  • corectează imperfecțiunile pielii

Cum se utilizează:
Se aplică pe tenul curată și se întinde cu ușoare mișcări circulare.

Caracteristici

Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea
După tipul de problemă al pielii
protecția pielii
Efect
protecție împotriva influențelor externe
SPF
fără SPF
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.