Beyoncé Heat Wild Orchideau de parfum pentru femei

7×
Beyoncé Heat Wild Orchid eau de parfum pentru femei
Beyoncé Heat Wild Orchid eau de parfum pentru femei
100 ml
59RON

Cod: BEY0152 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.01.2020
Ridicare personală
marți 21.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Beyoncé Heat Wild Orchid
Compoziție

Exotica apă de parfum Beyonce Heat Wild Orchid reprezintă o provocare feroce şi inexorabilă, pentru femeile pretenţioase. Parfumul aminteşte de stilul de viaţă al actriţei şi cântăreţei cu acelaşi nume. O esenţă care vă atrage cu afrodiziaca sa puterea şi energie de viaţă. Cedaţi acestei compoziţii copleşitoare.

Beyonce Heat Wild Orchid este o apă de parfum pentru femeile care, pur şi simplu, iubesc tonurile florale.  Acest lucru este demonstrat prin compoziţia ingredientelor tropicale, alese cu grijă pentru a vă inspira senzaţia distanţelor infinite. Lăsaţi-vă purtată de tonurile de orhidee, de mure sau de cocos. Treziţi în dumneavoastră adevărata senzualitate.

În ceea ce priveşte rafinamentul flaconului apei de parfum feminine Beyonce Heat Wild Orchid, putem vorbi de perfecţiune. Culoarea roz, cu scrisul auriu la gât, reprezintă doar cireaşa din vârful tortului. Această esenţă parfumată va deveni o autentică parte integrantă a imaginii dumneavoastră. Parfumul a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Note varf
mure, rodie, cocos
Note inima
orhidee, caprifoi, magnolie
Note baza
cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Beyoncé

Parfumuri Beyonce | Beyonce si-a inceput cariera in 1990, ca si cantareata. Dominata de un exces de ambitie si diligenta, Beyonce s-a indreptat si spre alte domenii, ca de exemplu lumea modei. Din aceasta pozitie, i-a fost destul de usor sa evolueze catre crearea propriului parfum. Flerul si influenta directa a cantaretei a ajutat la lansarea pe piata a unui parfum modern si cu stil.

 

Rating Beyoncé Heat Wild Orchid