Beyoncé Heat Kissed Eau de Parfum pentru femei

8×
Beyoncé Heat Kissed Eau de Parfum pentru femei
Beyoncé Heat Kissed Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: BEY0252 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Beyoncé Heat Kissed
Compoziție

Combinația de delicatețe și forță, proprie fiecărei femei, și-a primit acum expresia în lumea parfumurilor. Apa de parfum Beyoncé Heat Kissed dezvăluie toate aspectele personalității dvs. și vă completează farmecul unic.

  • parfum de fructe
  • parfum lemnos
  • pentru femei temperamentale, pline de energie
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mango, fructul dragonului sau Phythaia, litchi chinensis
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
orhidee, trandafir marocan, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, vanilie, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Beyoncé

Parfumuri Beyonce | Beyonce si-a inceput cariera in 1990, ca si cantareata. Dominata de un exces de ambitie si diligenta, Beyonce s-a indreptat si spre alte domenii, ca de exemplu lumea modei. Din aceasta pozitie, i-a fost destul de usor sa evolueze catre crearea propriului parfum. Flerul si influenta directa a cantaretei a ajutat la lansarea pe piata a unui parfum modern si cu stil.

 

Rating Beyoncé Heat Kissed8