Treci la conținutul principal

Tutorial: Un machiaj radiant pentru mamă și fiică. Inspirați-vă reciproc!

07.05.2024

Iva Davies

Citire timp de 3 minute

Fiica dvs. vă roagă adesea să-i împrumutați un fond de ten? Returnați-i favoarea și inspirați-vă din trusa ei de farduri, întrucât nici vârsta, nici frumusețea nu au limite. Tocmai de aceea, v-am pregătit un tutorial pentru un machiaj proaspăt, care vă va sta bine indiferent dacă sunteți mamă sau fiică și de care vă puteți bucura împreună.

Machiajul în stil glowy arată bine la orice vârstă. La douăzeci de ani, cu un machiaj radiant, arătați mai bine ca niciodată. „Dar un machiaj glowy poate arăta bine și la o vârstă mai coaptă, dacă folosiți produse de iluminare cremoase și corect alese,” ne spune make-up artista Michaela Ohemová, care a creat acest look perfect. „Acest look vă iluminează, vă întinerește și creează un superb finisaj juicy.” Cum îl realizăm?

Fiți juicy

Cum creăm un look radiant pentru mamă și fiică

  1. Pentru un ten cât mai suculent, folosim o doză serioasă de hidratare și o bază de machiaj cu efect de iluminare. 
  2. Apoi vine rândul fondului de ten iluminator, pe care-l puteți aplica cu ajutorul pensulei sau al buretelui. Iluminați zona de sub ochi folosind corectorul.
  3. Treceți periuța peste sprâncene, conturați-le cu creionul și fixați-le cu un rimel pentru sprâncene
  4. Aplicați pe pleoape un fard de ochi cremos și rezistent la apă, după care estompați. Folosind un creion negru pentru ochi, trasați o linie subțire imediat deasupra genelor. Apoi, accentuați genele cu câteva straturi de rimel. Dacă ochii par obosiți, adăugați strălucire pe linia lacrimală, cu un creion de ochi alb sau de culoarea pielii. Îi va deschide și îi va ilumina frumos.
  5. Aplicați un fard de obraz cremos pe mărul obrazului și încorporați-l folosind degetele sau pensula. Tenul va arăta foarte proaspăt și natural.
  6. Pentru buze cu adevărat juicy, aplicați un ruj cu efect hidratant sau un luciu de buze

Pentru machiajul glowy mai puteți încerca

Noul dvs. machiaj glowy va fi încadrat perfect de bucle de plajă

Întregul look va arăta și mai bine cu această coafură, deoarece buclele de plajă sunt mereu în tendințe. Separați părul în secțiuni, pulverizați fiecare secțiune cu un spray pentru tratament termic și apoi înfășurați-l pe ondulator șuviță cu șuviță, întotdeauna dinspre față spre exterior. La final, treceți ușor degetele prin păr și fixați coafura cu un fixativ sau cu un spray pentru volum.

Pentru buclele de plajă vă prind bine

Vreți să sărbătoriți orice eveniment împreună, machiate și coafate amândouă la fel? Vizionați videoul nostru, pentru mai multă inspirație.