Treci la conținutul principal

Look de toamnă cu Lancôme, YSL și Urban

Pășiți în lumea fermecată a frumuseții de toamnă! Odată ce frunzele își schimbă culoarea și aerul se răcește, a sosit momentul să rezonăm cu vibrațiile bogate și captivante ale acestui anotimp magic.

Tutorialul nostru pentru machiajul de toamnă este creat special pentru a vă amplifica strălucirea interioară și pentru a vă ajuta să creați un look care să completeze perfect esența toamnei. Fiți gata să plonjați într-o lume de nuanțe calde și fascinante, pe măsură ce vă îndrumăm prin acest tutorial pentru machiajul de toamnă. 

Pasul 1

Iluminați fața prin aplicarea fondului de ten, Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow, care asigură tenului un aspect radiant și hidratat. Acest fond de ten cu SPF 25 conferă o luminozitate naturală și se remarcă printr-o persistență îndelungată.

Pasul 2

" Dezvăluiți secretul tenului perfect, prin folosirea corectorului Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer. Spuneți adio imperfecțiunilor, întrucât acest corector incredibil lasă tenul absolut impecabil. "

Pasul 3

Cel mai mult contează ochii! Cu Yves Saint Laurent Crush Liner, ochii devin ușor de definit. Aplicați conturul de-a lungul liniei genelor, pentru un aspect îndrăzneț, care lasă o impresie de neuitat.

Pasul 4

Scoateți în evidență machiajul ochilor! Aplicați pe pleoape baza de machiaj, Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, înaintea fardului de ochi, și observați cum intensifică orice culoare și o ajută să reziste întreaga zi.

Pasul 5

Plonjați în frumusețea culorilor toamnei, cu paleta Urban Decay Naked 2 Basics. Combinați și asortați aceste nuanțe bogate și calde, pentru a crea machiaje de ochi absolut unice.

Pasul 6

Îmbrățișați farmecul genelor lungi și lucioase, oferite de rimelul Lancôme Lash Idôle Mascara. Obțineți gene de lungimea mult dorită, care ridică privirea pe noi culmi, cu doar câteva straturi din acest rimel uimitor.

Pasul 7

Amplificați-vă încrederea în sine, cu rujul Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Bold. De la roșuri îndrăznețe, la nuanțe neutre moi, lăsați-vă buzele să vă exprime personalitatea și să facă impresie.

Pasul 8

Creați pistrui cu aspect natural, folosind Lancôme Lash Idôle Liner. Jucăuși și în tendințe, acești pistrui falși conferă chipului un aer tineresc, care vă scoate în evidență din mulțime.

Gata! Machiajul dvs. de toamnă este complet! Pășiți în anotimpul magic al toamnei, mândriți-vă cu stilul dvs. îndrăzneț și lăsați-vă frumusețea să strălucească.