Batiste Heavenly Volumeșampon uscat pentru volum și strălucire

29×
Batiste Heavenly Volume șampon uscat pentru volum și strălucire
Batiste Heavenly Volume șampon uscat pentru volum și strălucire
200 ml
18RON

Cod: BTS1864 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descrierea produsului Batiste Heavenly Volume
Caracteristici

Vă așteaptă o întâlnire importantă, la care doriți să faceți impresie, dar părul dvs. este de altă părere? Nu intrați în panică. Îi puteți da atât volum, cât și luciu, în două minute. Vă ajută șamponul uscat pentru volum și strălucire Batiste Heavenly Volume, care înviorează părul, îi conferă volum și îl parfumează cu o aromă fină.

Pulverizați șamponul uscat pe rădăcini și masați. Apoi gata, puteți ieși în societate fără senzația neplăcută că părul dvs. arată pleoștit.

Caracteristici:

  • înviorează părul și îi conferă un parfum floral plăcut
  • are un efect de volum instantaneu
  • absoarbe impuritățile și sebumul
  • lasă părul lucios și neted ca mătasea
  • oferă senzația părului proaspăt spălat

Aplicare:
Agitați energic doza de șampon uscat. Apoi, pulverizați uniform șamponul spre rădăcini, de la distanța de 20 cm. Masați ușor și nu uitați să periați bine părul la final.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Batiste

p>Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Heavenly Volume