Batiste Fragrance Oriental șampon uscat pentru toate tipurile de păr

10×
Batiste Fragrance Oriental șampon uscat pentru toate tipurile de păr
Batiste Fragrance Oriental șampon uscat pentru toate tipurile de păr
Promoție
200 ml
19RON

9,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTS1842 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 25.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Batiste Fragrance Oriental
Caracteristici

Nu e de mirare că multe femei consideră șamponul uscat, pentru toate tipurile de păr, Batiste Fragrance Oriental absolut indispensabil! În câteva clipe, oferă senzația plăcută a părului proaspăt spălat, redând coafurii pleoștite volumul, strălucirea și aspectul aerat. Șamponul uscat este soluția, atunci când ori nu aveți timp să vă spălați părul, ori vreți doar să-l înviorați, să-l degresați și să-l parfumați.

Caracteristici:

  • elimină imediat grăsimea
  • înviorează și revitalizează perfect părul
  • înlătură impuritățile
  • conferă părului volum și parfum
  • un parfum cald și delicat, de flori și de fructe, cu o atingere de cocos

Aplicare:
Agitați energic înainte de utilizare. Pulverizați uniform șamponul pe păr, de la o distanță de 30 cm. Masați-l în păr cu degetele. Lăsați scurt timp să acționeze, apoi pieptănați părul cu o perie și coafați-l ca de obicei.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Fragrance Oriental10