Batiste Fragrance Orientalsampon uscat pentru toate tipurile de par

10×
Batiste Fragrance Oriental sampon uscat pentru toate tipurile de par
Batiste Fragrance Oriental sampon uscat pentru toate tipurile de par
200 ml
20RON

Cod: BTS1842 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Descrierea produsului Batiste Fragrance Oriental
Caracteristici

Șamponul uscat Batiste Fragrance Oriental redă coafurii volumul și aspectul proaspăt. Permite savurarea senzației de păr curat, fără a fi necesară spălarea.

Caracteristici:

  • prelungește efectul de păr proaspăt spălat
  • îmbunătățește textura părului
  • împrospătează și aerisește
  • pentru un păr parfumat

Cum se utilizează:
A se agita bine, înainte de utilizare. Se pulverizează mai ales spre rădăcina părului, de la o distanță de 20-30 cm de scalp. Se masează ușor cu degetele, în fiecare șuviță separat, apoi se periază temeinic.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Fragrance Oriental