Bath & Body Works Fresh Coconut & Eucalyptuslumânare parfumată

Bath & Body Works Fresh Coconut & Eucalyptus lumânare parfumată
Bath & Body Works Fresh Coconut & Eucalyptus lumânare parfumată
411 g

Cod: BBO01922 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin 3 lumânări Bath & Body Works și vă puteți alege cadou o lumânare din variantele disponibile în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Bath & Body Works Fresh Coconut & Eucalyptus
Compoziție

Lumânarea parfumată Bath & Body Works Fresh Coconut & Eucalyptus umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • aromă dulce
  • parfum proaspăt
  • aromă de plante
  • durată lungă de ardere

Ingrediente:

  • conține uleiuri esențiale

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată.

Compoziție

Compozitie
menta, eucalipt, cocos
Caracterul parfumurilor pentru casă
dulci, fresh
Tipuri de fitil
din bumbac
Tipuri de ceară
altele
Material
sticlă

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Fresh Coconut & Eucalyptus