BalenciagaFlorabotanica Eau de Parfum pentru femei

30×
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum pentru femei
Balenciaga Florabotanica Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: BAL0015 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Balenciaga Florabotanica
Compoziție

Exprimați-vă originalitatea și printr-un parfum deosebit! Apa de parfum Balenciaga Florabotanica vă oferă o doză de încredere în sine, oricare ar fi situația. Pentru că nimic nu este mai seducător decât o femeie încrezătoare natural în forțele proprii.

  • un parfum floral aromatic
  • pentru femeile moderne, care vor să iasă în evidență
  • pentru fiecare zi, mai ales primăvara și vara

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu mentă scânteietoare, care cucerește toate inimile. Notele florale din inimă sunt alcătuite din tonuri de trandafiri grațioși, cu garoafe îmbătătoare și cânepă. Finalul senzual aparține acordului de ambră și notei lemnoase de vetiver.

Povestea parfumului
Îmbătătoarea Apă de parfum Balenciaga Florabotanica atrage întotdeauna atenția celor din jur. Este plină de contraste, iar combinația unică de esențe creează o aromă absolut inconfundabilă. Parfumul a fost lansat în anul 2012, chipul său fiind actrița Kristen Stewart.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
menta
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, cannabis, garoafa
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Despre brand Balenciaga

Perfume Balenciaga | Balenciaga este cel mai de succes si carismatic designer spaniol , care in anul 1937 a lansat brandul de imbracaminte. Multe personalitati internationale si-au aratat admiratia pentru acest unic brand. Lucrarile sale insa au ajuns la final in 1968, cand si-a inchis imperiul textil. Brandul insa a fost revitalizat dupa cativa ani, incercand sa creeze produse noi si distinctive. Acestea includ seria de parfumuri Balenciaga, ce a relansat numele companiei. Acest lucru s-a reflectat in compozitia aromatica a parfumului, ceea ce a plasat brandul in topul produselor de acest gen.

Rating Balenciaga Florabotanica29