Axe Dark Temptation Eau de Toilette I. pentru bărbați

Axe Dark Temptation Eau de Toilette I. pentru bărbați
Axe Dark Temptation Eau de Toilette I. pentru bărbați
50 ml
31RON

62,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AXE00911 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere Axe Dark Temptation
Compoziție

Indiferent dacă vă așteaptă o importantă întâlnire de afaceri, o petrecere cu prietenii sau o cină cu femeia visurilor dvs., apa de toaletă pentru bărbați Axe Dark Temptation este întotdeauna o alegere excelentă. Vă impulsionează încrederea în sine, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum dulce
  • parfum picant
  • iese în evidență la bărbații care nu se tem să fie ei înșiși
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Compozitie
condimente, ciocolata
Grupe de parfumuri
picante

Despre brand Axe

Brandul Axe se concentrează asupra bărbaţilor şi a încrederii în sine a acestora. Îndrăgitele produse cosmetice sunt disponibile de peste 25 de ani. Datorită calităţii şi parfumurilor atrăgătoare, au devenit parte din îngrijirea zilnică a bărbaţilor din întreaga lume.
Brandul Axe este celebru şi datorită spoturilor sale publicitare ingenioase, care se imprimă în subconştientul clienţilor. Mulţumită brandului Axe, bărbaţii îşi pot sublinia carisma, fermecând toate femeile din jur!
În oferta Axe găsiţi deodorante spray deosebit de eficiente, deodorante stick, geluri de duş, loţiuni calmante după bărbierit şi ape de toaletă. În completarea îngrijirii necesare, produsele Axe oferă un parfum plăcut, care vă face să vă simţiţi proaspăt şi atrăgător, pe tot parcursul zilei. Puteţi alege un parfum energic, unul elegant sau unul clasic. Produsele Axe sunt cheia încrederea dumneavoastră!  

Rating Axe Dark Temptation