Avon Summer White Sunseteau de toilette pentru femei

2×
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei
50 ml
20RON

Cod: AVO1041 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.06.2020

Descriere parfum Avon Summer White Sunset
Compoziție

Avon Summer White Sunset este un parfum feminin, floral-oriental, care vă mângâie sufletul precum razele de soare la apus, în timpul verii. Se pretează perfect pentru toate femeile moderne romantice, care se înconjoară cu lucruri frumoase și vizează deseori și ziua. Esențele alese cu grijă ale parfumului Summer White Sunset vă vor încălzi inima și vă vor sublinia senzualitatea.

Parfumul feminin Avon Summer White Sunset vă va încânta de la prima aplicare! Aroma fermecătoare a mesteacănului captivant evocă un sentiment unic, plin de emoție și de sensibilitate. Floarea frumoasă de lotus vă va înveli ușor în tonurile sale fine și va sublinia frumusețea dumneavoastră naturală. Esența picantă opusă a piperului unic acționează printr-o senzație plăcută de căldură, care evocă o seară de vară caldă și plimbări romantice pe plajă. Acest parfum feminin excepțional de la Avon este creat special pentru a fi folosit întreaga zi. Tot timpul anului, esența acestuia vă va aduce aminte de frumusețea verii.

Fiți dumneavoastră însevă și dezvăluiţi lumii latura romantică, cu ajutorul parfumului feminin exclusiv Avon Summer White Sunset! Parfumul va fi plăcut nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru oricine îi va simți mirosul. Deveniți irezistibilă pentru anturajul dumneavoastră și aduceți-vă aminte, în orice moment, de experiențele din timpul verii! Lăsați-vă purtată de tonurile senzuale ale parfumului Summer White Sunset, bucurându-vă totodată de relaxarea unică a verii! Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2013.

Compoziție

Compozitie
lotus, mesteacan, piper roz
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Summer White Sunset