Avon Summer White Sunset

eau de toilette pentru femei 50 ml

2×
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
Avon Summer White Sunset eau de toilette pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: AVO1041 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Avon Summer White Sunset
50 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Avon Summer White Sunset

Avon Summer White Sunset este un parfum feminin, floral-oriental, care vă mângâie sufletul precum razele de soare la apus, în timpul verii. Se pretează perfect pentru toate femeile moderne romantice, care se înconjoară cu lucruri frumoase și vizează deseori și ziua. Esențele alese cu grijă ale parfumului Summer White Sunset vă vor încălzi inima și vă vor sublinia senzualitatea.

Parfumul feminin Avon Summer White Sunset vă va încânta de la prima aplicare! Aroma fermecătoare a mesteacănului captivant evocă un sentiment unic, plin de emoție și de sensibilitate. Floarea frumoasă de lotus vă va înveli ușor în tonurile sale fine și va sublinia frumusețea dumneavoastră naturală. Esența picantă opusă a piperului unic acționează printr-o senzație plăcută de căldură, care evocă o seară de vară caldă și plimbări romantice pe plajă. Acest parfum feminin excepțional de la Avon este creat special pentru a fi folosit întreaga zi. Tot timpul anului, esența acestuia vă va aduce aminte de frumusețea verii.

Fiți dumneavoastră însevă și dezvăluiţi lumii latura romantică, cu ajutorul parfumului feminin exclusiv Avon Summer White Sunset! Parfumul va fi plăcut nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru oricine îi va simți mirosul. Deveniți irezistibilă pentru anturajul dumneavoastră și aduceți-vă aminte, în orice moment, de experiențele din timpul verii! Lăsați-vă purtată de tonurile senzuale ale parfumului Summer White Sunset, bucurându-vă totodată de relaxarea unică a verii! Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2013.

Compoziție

Compozitie
lotus, mesteacan, piper roz
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Avon

Parfumurile Avon și mult îndrăgita cosmetică Avon – o legendă între firmele de cosmetice. Avon este o firmă de cosmetice de vârf din topul mondial. Face parte dintre cele mai mari firme din domeniul vânzărilor directe – produsele sale sunt vândute de cel puțin șase milioane de reprezentanți independenți, din peste o sută de ţări. Oferta Avon este largă, cuprinzând cosmetică decorativă și produse pentru îngrijirea pielii, parfumuri, modă și produse de uz casnic.
La începutul poveştii unei mărci atât de renumite încât a apărut, de exemplu, în mult apreciatul film al lui Tim Burton, Edward Mâini-de-Foarfece, se află comis-voiajorul vânzător de cărți David McConnell. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea David a început să-şi vândă cărțile împreună cu un mic cadou parfumat și, pentru că interesul sau pentru parfum l-a depășit curând pe cel pentru cărți, a fondat propria firmă de cosmetice California Parfume Company.
O gamă de produse lansată în 1929 și căreia David McConnell i-a dat numele după locul de naștere al autorului său favorit, William Shakespeare, a devenit atât de populară încât, zece ani mai târziu, în 1939, firma și-a schimbat oficial numele în Avon Product Inc.
La baza modului principal de comercializare a produselor Avon se află convingerea lui David McConnell că întâlnirea față în față este de o importanță crucială în vânzarea directă. Prima „Avon Lady“ a fost doamna P.F. E. Albee, devenind astfel una dintre primele femei care, în acest mod, și-a câştigat independența financiară.
De atunci și până în ziua de astăzi, Avon Cosmetics îşi respectă angajamentul de a asigura femeilor nu doar posibilitatea unor câștiguri nelimitate, dar și de a le proteja sănătatea și de a le respecta drepturile. De aceea Avon se dedică intensiv proiectelor de caritate care luptă împotriva cancerului la sân și a violenței în familie. Printre proiectele sale de conștientizare socială se numără de asemenea ecologia și reînnoirea pădurilor ecuatoriale și este una dintre primele companii de cosmetice care a încetat testarea produselor pe animale de mai bine de 20 de ani.
Printre gamele cele mai cunoscute ale firmei Avon se numără ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft şi Advance Techniques. Oferta largă de produse cosmetice, atât decorative cât și de îngrijire, este dezvoltată în Centrul de Cercetare și Dezvoltare din statul New York, ai cărui angajați sunt specialiști în domeniile biochimiei, microbiologiei, toxicologiei, dermatologiei și testelor clinice.
Avon se străduieşte să facă viața mai frumoasă. Alegeți din oferta de farduri, parfumuri și cosmetice Avon disponibile la aoro.ro la preţuri extraordinare.

Rating Avon Summer White Sunset

Adaugă o nouă recenzie

4.0
2 Evaluare
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală