Avon Silky Soft MuskEau de Toilette pentru femei

3×
Avon Silky Soft Musk Eau de Toilette pentru femei
Avon Silky Soft Musk Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
26RON

Cod: AVO4131 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Avon Silky Soft Musk
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de toaletă pentru femei Avon Silky Soft Musk este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum dulce
  • parfum oriental
  • parfum lemnos
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
crin, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Silky Soft Musk3