AvonReal Eau de Toilette pentru bărbați

Avon Real Eau de Toilette pentru bărbați
Avon Real Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
65RON

Economisiți 32%
75 ml
44RON

58,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO06799 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Avon Real
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de toaletă pentru bărbați Avon Real vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum citric
  • pentru bărbatul activ și plin de energie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Compozitie
menta, citrice, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Real