Avon Mesmerize Black for Himeau de toilette pentru bărbați

25×
Avon Mesmerize Black for Him eau de toilette pentru bărbați
Avon Mesmerize Black for Him eau de toilette pentru bărbați
100 ml
39RON

Cod: AVO3665 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.09.2020
Ridicare personală
sâmbătă 26.09.2020

Descriere parfum Avon Mesmerize Black for Him
Compoziție

Parfumul indispensabil bărbaților seducători este Avon Mesmerize Black! Apa de toaletă dezvăluie un amestec pasional, de boabe de piper roz, evidențiate de arome intense de nucșoară și lemn de cedru. Un parfum pur masculin ce emană rafinament la fel ca cel care îl poartă.

  • picant – lemnos
  • pentru bărbatul seducător
  • ideal pentru anotimpurile reci

Compoziția parfumului
Apa de toaletă se deschide cu note de piper roz, învăluite apoi de nucșoară și nu în ultimul rând îmbinate cu notele intense de bază ale lemnului de cedru. Combinația unică a ingredientelor creează o aromă pur masculină, condimentată, ce emană senzualitate.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Avon Mesmerize Black a fost lansată în 2015

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper roz
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
nucsoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Mesmerize Black for Him25