Avon Mark Luciu de buze hidratant pentru un volum suplimentar

19×
Avon Mark Luciu de buze hidratant pentru un volum suplimentar
Avon Mark Luciu de buze hidratant pentru un volum suplimentar
culoare Plumping Pearl 7 ml
27RON

385,71RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO4841 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 05.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 04.08.2021

Descriere Avon Mark
Caracteristici

Oferiți buzelor dumneavoastră strălucire și hidratare intensă! Luciul de buze Avon Mark Plump It, cu formula sa îmbogățită cu vitaminele A, C și E oferă efectul de buze mai pline, strălucitoare și hidratate. Nuanța transparentă, presărată cu delicate particule sidefate, se potrivește oricărei femei!

Caracteristici

  • definește buzele
  • oferă strălucire
  • hidratează
  • oferă volum buzelor
  • nuanță transparentă, sidefată

Ingrediente

  • vitamina A, C și E – oferă hidratare

Aplicare
Se aplică o cantitate moderată pentru un efect instant de mărire a buzelor și o strălucire radiantă.

Caracteristici

Culoare
transparent
Efect
strălucitor, hidratant

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Mark18