AvonLittle Black Dress Eau de Parfum pentru femei

20×
Avon Little Black Dress Eau de Parfum pentru femei
Avon Little Black Dress Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
85RON

Economisiți 48%
50 ml
44RON

88,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO0040 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Avon Little Black Dress
Compoziție

Descoperiți „mica rochie neagră“ din lumea parfumurilor. Sigur vă va veni bine. Apa de parfum pentru femei Avon Little Black Dress este o combinație deosebită de flori și de tonuri orientale, plină de farmec, de eleganță și de seducție. Alegeți parfumul care nu se demodează niciodată, la fel ca și piesa atemporală cu același nume din garderoba dvs.

  • un parfum oriental floral
  • pentru o femeie elegantă, care iubește clasicul
  • ideală pentru seară și la evenimente din societate

Compoziția parfumului
Tonurile dulci și de fructe de caise sunt completate captivant de caprifoi și de ciclamă. Simfonia florală continuă în inima compoziției, cu bujorul roz delicat, care, combinat cu gardenie și ylang-ylang, conferă parfumului Little Black Dress o notă de unicitate și de perfecțiune. Baza parfumului combină, în stil oriental, note îmbătătoare de prună, cu mosc alb, lemn de santal și boabe de tonka.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
caise, ciclama, caprifoi
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Ylang-Ylang, gardenie, bujor roz
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
pruna, mosc alb
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Little Black Dress18