Avon Anew Reversalist

crema de noapte cu efect de anti imbatranire

Avon Anew Reversalist crema de noapte cu efect de anti imbatranire
Avon Anew Reversalist crema de noapte cu efect de anti imbatranire
Avon Anew Reversalist crema de noapte cu efect de anti imbatranire
Avon Anew Reversalist crema de noapte cu efect de anti imbatranire
Avon Anew Reversalist crema de noapte cu efect de anti imbatranire
Avon Anew Reversalist crema de noapte cu efect de anti imbatranire
50 ml
37RON

Cod: AVO0166 | 1 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Avon Anew Reversalist
50 ml | 37RON

Descriere cosmetice Avon Anew Reversalist

Descriere:

Avon Anew Reversalist Renewal Night Cream este o crema de noapte regeneratoare din gama Anew Reversalist. Este o ingrijire intensiva. Actioneaza asupra defectelor microscopice si semnelor de imbatranire ale pielii. Conceputa pentru femeile de aproximativ 35 de ani. Include tehnologia Activinol care favorizeaza producerea de activin, unul dintre cele mai bune ingrediente care restabilesc peptidele, oferind regenerarea pielii. Crema reduce semnele de imbatranire. Este o crema usoara, care ofera pielii o ingrijire optima. Utilizata cu regularitate aceasta va schimba atat textura pielii cat si infatisarea - o piele proaspata si mai neteda. 

Efecte:

  • regenereaza pielea
  • reduce semnele de imbatranire
  • reimprospateaza si netezeste

Ingrediente:

  • thnologia Activinol - favorizeaza producerea de activin, care este responsabil pentru reinnoirea pielii, reduce semnele de imbatranire si aparatia petelor brune

Tipul de piele:

Potrivit pentru toate tipurile de ten

Cum se aplica:

Se aplica seara pe pielea curata, uscata pe fata si gat.

Caracteristici

Când se utilizează
noaptea
Consistență
crema
Efect
anti-age, nutriție, revitalizare
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
riduri

Despre brand Avon

Parfumurile Avon și mult îndrăgita cosmetică Avon – o legendă între firmele de cosmetice. Avon este o firmă de cosmetice de vârf din topul mondial. Face parte dintre cele mai mari firme din domeniul vânzărilor directe – produsele sale sunt vândute de cel puțin șase milioane de reprezentanți independenți, din peste o sută de ţări. Oferta Avon este largă, cuprinzând cosmetică decorativă și produse pentru îngrijirea pielii, parfumuri, modă și produse de uz casnic.
La începutul poveştii unei mărci atât de renumite încât a apărut, de exemplu, în mult apreciatul film al lui Tim Burton, Edward Mâini-de-Foarfece, se află comis-voiajorul vânzător de cărți David McConnell. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea David a început să-şi vândă cărțile împreună cu un mic cadou parfumat și, pentru că interesul sau pentru parfum l-a depășit curând pe cel pentru cărți, a fondat propria firmă de cosmetice California Parfume Company.
O gamă de produse lansată în 1929 și căreia David McConnell i-a dat numele după locul de naștere al autorului său favorit, William Shakespeare, a devenit atât de populară încât, zece ani mai târziu, în 1939, firma și-a schimbat oficial numele în Avon Product Inc.
La baza modului principal de comercializare a produselor Avon se află convingerea lui David McConnell că întâlnirea față în față este de o importanță crucială în vânzarea directă. Prima „Avon Lady“ a fost doamna P.F. E. Albee, devenind astfel una dintre primele femei care, în acest mod, și-a câştigat independența financiară.
De atunci și până în ziua de astăzi, Avon Cosmetics îşi respectă angajamentul de a asigura femeilor nu doar posibilitatea unor câștiguri nelimitate, dar și de a le proteja sănătatea și de a le respecta drepturile. De aceea Avon se dedică intensiv proiectelor de caritate care luptă împotriva cancerului la sân și a violenței în familie. Printre proiectele sale de conștientizare socială se numără de asemenea ecologia și reînnoirea pădurilor ecuatoriale și este una dintre primele companii de cosmetice care a încetat testarea produselor pe animale de mai bine de 20 de ani.
Printre gamele cele mai cunoscute ale firmei Avon se numără ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft şi Advance Techniques. Oferta largă de produse cosmetice, atât decorative cât și de îngrijire, este dezvoltată în Centrul de Cercetare și Dezvoltare din statul New York, ai cărui angajați sunt specialiști în domeniile biochimiei, microbiologiei, toxicologiei, dermatologiei și testelor clinice.
Avon se străduieşte să facă viața mai frumoasă. Alegeți din oferta de farduri, parfumuri și cosmetice Avon disponibile la aoro.ro la preţuri extraordinare.