Avon Advance Techniques

spray protector par

Avon Advance Techniques spray protector par
Avon Advance Techniques spray protector par
100 ml

Cod: AVO06050 | Acest produs este momentan indisponibil
Avon Advance Techniques
100 ml

Descrierea produsului Avon Advance Techniques

Produsul protector Avon Advance Techniques menține părul hrănit și plin de vitalitate.

Caracteristici:

  • regenerează firele de păr
  • protejează împotriva radiațiilor UV
  • previne deshidratarea părului

Cum se utilizează:
Se aplică uniform, pe părul uscat. Nu se clătește.

Caracteristici

Consistență
spray
Tipuri de păr
Îngrijire păr expus la soare

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.