Atelier CologneLemon Island parfum unisex

Atelier Cologne Lemon Island parfum unisex
Atelier Cologne Lemon Island parfum unisex
Livrare gratuită
30 ml
292RON

973,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ATC04412 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Atelier Cologne Lemon Island
Compoziție

Trezirea simțurilor și evadarea instantanee către o destinație însorită

Parfumul unisex Atelier Cologne Lemon Island vă oferă raiul pe pământ. Aroma sa este la fel de proaspătă ca dimineața pe o insulă din mijlocul Oceanului Indian. Porniți cu el în călătorie, descoperiți noi orizonturi și trăiți senzația contopirii cu natura.

Compoziția unisex a fost creată pentru a putea fi apreciată atât de bărbați, cât și de femei. Inspirat de lămâii de pe insula Rondrigues, parfumul poartă acolo pe oricine își dorește o astfel de experiență.

  • un parfum floral proaspăt
  • unisex – pentru bărbați și femei
  • conține 15 % uleiuri parfumate naturale

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețimea efervescentă a notei captivante de lemongrass. Este urmată, la scurt timp, de tonurile calde și însorite ale iasomiei indiene. Al treilea ingredient exotic, care nu poate fi trecut cu vederea în această compoziție, este liniștitoarea vanilie de Madagascar.

Povestea parfumului
Parfumul Atelier Cologne Lemon Island se distinge printr-o compoziție cu 92 % ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Puteți fi sigur că, la producția sa, au fost folosite doar materii prime de primă clasă și că a fost aplicată o abordare ecologică. Aceste principii sunt esențiale pentru brandul Atelier Cologne.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lemongrass
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie Madagascar
Grupe de parfumuri
citrice

Am scris despre Atelier Cologne Lemon Island
Articole

Rating Atelier Cologne Lemon Island