Ashleigh & Burwood LondonArctic Tundra set cadou I.

Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra set cadou I.
Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra set cadou I.
set cadou I.

Cod: ABL08077 | Acest produs este momentan indisponibil

lampa 1 buc + rezerva 250 ml

Fresh Linen 

Descriere Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra
Compoziție

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără. Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Caracteristici:

  • parfum aerat, curat
  • elimină din încăpere toate mirosurile, inclusiv fumul de țigară, aburii de la gătit sau mirosurile de la animalele de companie
  • se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme

Setul conține:

  • lampa 1 buc
  • rezerva 250 ml

Cum se utilizează:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse. În pachet este inclusă de asemenea și rezerva pentru lampa catalitică. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică.

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Categoria parfumurilor de interior
curate

Rating Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra