RECENZIE: Minus 417 - cosmetice miraculoase cu minerale din Marea Moarta

Tocmai ce am realizat ca produsele cosmetice ecologice Minus 417 sunt încă necunoscute. Am avut ocazia de a testa cinci produse ale brand-ului, care mi-au bucurat inima, deoarece cosmeticele Minus 417 utilizează minerale din Marea Moartă, și de mai multe ori am fost convinsă că au efecte benefice. Numele brand-ului este legat de Marea Moartă care s-ar putea (ca mie) să ți se pară un pic ciudat. Adâncul Mării Moarte, care este cel mai mare de pe Pamant, se află la doar 417 m sub nivelul mării. Produsele cosmetice Minus 417 sunt fabricate în Israel iar pe lângă mineralele din Marea Moartă, acestea conțin vitamine și extracte din plante. Trebuie specificat că nu conțin parabeni și alte substanțe chimice dăunătoare.

-417

Știai că în Marea Moartă se găsesc în procent de 30% minerale? Spre deosebire - în ocean unde se găsesc doar 3%, de zece ori mai puțin. Aceste minerale și nămolul din Marea Moartă au un efect benefic asupra pielii și multe rezultate vindecătoare, tocmai de aceea, în Israel au fost produse mai multe brand-uri cosmetice de renume mondial. Iar Minus 417 este unul dintre ele.

Gel facial de curățare Minus 417

Primul produs încercat de mine a fost un gel de curățare. Gelul are o culoare verzuie și o structură relativ lichidă. Acesta conține particule exfoliante (microparticulele lufa). Aceste particule sunt foarte mici și, prin urmare, nu provocă iritații sau înroșirea pielii. Mirosul gelului este răcoritor și foarte plăcut, amintindu-ne de frunza lămâii. Gelul curăță foarte ușor, deoarece nu conține SLS. Potrivit informațiilor producătorului, pe lângă minerale din Marea Moartă, gelul conține, de asemenea extracte de aloe vera, vitaminele A, B, E și F și uleiuri din semințe de struguri, migdale si avocado. După spălarea cu acest gel fața va simți sentimentul unei pieli curate. Marele avantaj este ca gelul nu lasă sentimentul neplăcut de tensiune în piele, astfel că nu te îngrijora că se va usca. Am observat, de asemenea că are un efect calmant. După aproximativ o lună de utilizarea regulată a gelului, pielea mea s-a schimbat - este mult mai radiantă, arată sănătoasă și odihnită. În plus, închide porii și îi netezește, rezultatele fiind extraordinare, atfel că îți recomand cu toată sinceritatea Gelul facial de curățare Minus 417.

Cremă hidratantă pentru piele normală Minus 417 Vitamin Moisturizer

Încă de la prima vedere, iar apoi în special în timpul aplicării aceastei creme vei considera ca ai de-a face cu un produs cu adevărat de lux și de înaltă calitate. Crema este ambalată într-o frumoasă și elegantă cutie turcoaz. În loc de capacul clasic are un capac protector din cauciuc, care este într-adevăr foarte util și igienic în același timp. Crema este de culoare albă, foarte densă și are o textură bogată ce ne amintește de unt. Acesta are o aromă destul de intensă, dar foarte placută, florală, care se simte ceva timp după aplicare. Se absoarbe rapid și nu lasă tenul gras, de aceea este potrivit în make-up. În plus, hidratează intens.

Acest flacon mic conține o cantitate mare de ingrediente benefice, printre care sunt: coenzima Q10, miere, unt de Shea, extracte de aloe vera, castan, ceai verde, limba-mielului, luminiță de seară, avocado, jojoba, cătină, susan și germeni de grâu. Acesta conține, de asemenea minerale și vitamine (A, C, E). Un alt avantaj este factorul SPF 20. Protejează nu numai împotriva soarelui, ci și împotriva altor factori externi nocivi, cum ar fi poluarea aerului și a radicalilor liberi.

Tenul meu este mixt, asa ca folosesc această cremă în perioada rece a sezonului, în caz contrar ar putea fi prea grea. Însă în ceea ce privește protecția si hidratarea pielii își îndeplinește funcția cu certitudine. Lasă pielea moale, netedă și perfect hidratată.

Peeling de corp Minus 417 Aromatic

Ca și peeling este încântător. Îmi place să folosesc scrub pentru că după utilizare, pielea rămâne imediat flexibilă și netedă. Peeling-ul, de asemenea, crește efectul aplicării frecvente - cum ar fi loțiunea. Peeling-ul pe care l-am testat, are un parfum proaspăt și neobișnuit de kiwi și mango. După deșurubarea capacului, am experimentat o adevărată surpriză. Produsul are o consistență complet diferită față de ceea ce mă așteptam. În loc de gel sau cremă sub stratul protector am găsim o sare umedă pe suprafața apei care plutește literalmente. Prin urmare, înainte de al utiliza în mod corespunzător, agită bine pentru a obține o consistență uniformă.

Reține că din moment ce este un peeling sare, nu ar trebui să fie folosit, în cazul în care ai probleme cu pielea. Știi doar că - sare în rana - nu este chiar plăcută. Peeling-ul este foarte dens și conține particule mari, astfel că îndepărtează pielea moartă perfect. După utilizare, pielea este netedă și plăcută la atingere. Poți să-l utilizezi în cadrul masajului blând care stimulează circulația sângelui. Ar trebui să adaug că peeling-ul conține ulei de germeni de grâu și de migdale, care lasă stratul protector al pielii delicat, astfel încât aplicarea ulterioară a loțiunii sau unguentului nu este necesară. Acesta este un mare avantaj pentru mine și pentru cei care sunt întotdeauna în grabă. În plus, compoziția prezintă extractele de castan, care sunt standard pentru acest brand, minerale din Marea Moartă și vitaminele A, B, E și F.

Unt de corp Minus 417 Aromatic

Untul este disponibil în două versiuni - cu arome de kiwi și mango ce miroas foarte bine. Mirosul persistă pe piele destul de mult. Chiar poate fi simțit și pe haine. Untul are o culoare verzuie și o consistență destul de densă. Acest lucru îl face foarte eficient. Doar o cantitate mică este îndeajunsă pentru tot corpul. Deși o consistență groasă necesită o aplicație mai detaliată, garantează un efect foarte bun. Producătorul recomandă aplicarea pe pielea umedă, care ar trebui să accelereze absorbția de unt. Lucru care este adevărat. După aplicare, pielea rămâne frumos netedă, moale și suplă, dar nu lipicioasă, așa cum se întâmplă de obicei cu alte creme după un timp. Untul conține vitaminele A, B, C, E și F, minerale din Marea Moartă, unt de Shea, aloe vera, miere, ceară de albine, uleiuri naturale de migdale, semințe de struguri și extracte de avocado, de mușețel și castan. Este deosebit de potrivit, după plajă, deoarece are proprietăți calmante și protejează împotriva soarelui, conținând un factor de protecție. Împreună cu gelul pentru față, reprezintă produsul meu cosmetic preferat din acest brand.

Ser regenerant pentru față Minus 417 Time-Control

În acest caz, nu pot împărtăși opinia, după utilizarea pe termen lung a acestui produs, deoarece am testat serul doar sub forma a două eșantioane. Nu pot spune nimic despre prima impresie și rezultatele imediate

Eșantioanele primite au fost sub forma unor pliculețe mici. Am fost surprinsă de cât de mică a trebuit să fie cantitatea astfel încât să fie suficientă în aplicarea pe față, gât și decolteu. Astfel un singur pliculeț ți-ar ajunge pentru două aplicări.

Acest produs se distinge față de altele prin faptul că se bazează pe compoziția apei. Serul conține cantități concentrate de ingrediente active, printre care găsim: minerale din Marea Moartă, aloe vera, jojoba, mușețel, hamamelis (ajută în principal la pomparea sângelui în vene și artere), ceai verde, castan și complex de vitamine A, B, C, E și F.

Serul hidratează perfect pielea. Atunci când este utilizat pe timp de noapte trebuie să ai grijă că dimineața vei avea tenul gras (acest lucru se întâmplă frecvent în cazul cremelor și serurilor). Pielea este hidratată, arată foarte odihnită, sănătoasă și radiantă.

Ce pot spune în concluzie? Dacă dorești să încerci noi produse cosmetice, care sunt bogate în minerale,dar care într-adevăr dau și rezultate, îți recomand să încerci brand-ul Minus 417.

Cristina