Descoperiți noua gamă a brandului KORIKA Korean Heritage

Insula unde se naște frumusețea. Este vorba despre Insula Jeju, un loc la o aruncătură de băț de Coreea de Sud. Țărmurile superbe, vastele parcuri naturale, cascadele și tunelurile de lavă atrag nu doar pasionații de aventură, ci și cupluri în luna de miere. Insula Jeju este cunoscută pentru solul său fertil, de origine vulcanică, bogat în apă și minerale. Condiții ideale pentru numeroase plante, ale căror efecte benefice pot fi apreciate în noile măști de față KORIKA.

măști faciale

Gama Korean Heritage oferă o moștenire tradițională, sub forma unor ingrediente tipice culturii coreene. Ingrediente care, potrivit locuitorilor insulei Jeju, ascund secretele frumuseții. Cinci măști tip compresă abordează probleme frecvente ale tenului. Fiecare conține un cocteil de ingrediente de înaltă calitate, multe obținute (după cum probabil ați ghicit) din bogățiile naturale ale insulei Jeju.

Răsfățați-vă tenul cu cosmeticele coreene KORIKA Korean Heritage

Masca cu efect calmant Heritage ARTEMISIA

Dacă suferiți de un ten uscat și predispus la prurit, vă ajută masca cu efect calmant ARTEMISIA. Artemisia (pelin), ingredientul principal din această mască, este o plantă bogată în vitamine și în minerale. Are efect calmant și acționează excelent asupra pielii uscate și iritate. Hidratarea și nutriția suplimentară sunt asigurate de ingredientul D-pantenol, care îmbunătățește funcția barierei cutanate. Extractele de rădăcină de lemn dulce și de soia au efecte calmante și stimulează reînnoirea celulelor cutanate.

Masca cu efect de curățare Korean Heritage JEJU HONEY

Rolul principal în masca cu efect de curățare JEJU HONEY aparține mierii, materie primă tradițională din Insula Jeju, cu efecte antioxidante intense. Extractul de miere Jeju Canola ameliorează simptomele acneei, curăță și netezește pielea. Pielea iritată are adesea nevoie de puțin „calm“, de aceea produsul conține extract de iarbă grasă. Complexul de acizi din fructe AHA-BHA-PHA contribuie la combaterea cauzelor și a apariției acneei și uniformizează nuanța tenului. Și, bineînțeles că niciun cocktail antiacnee nu ar fi eficient fără un ingredient clasic, cu eficiență dovedită. Uleiul de tea tree, în combinație cu alte ingrediente, ajută la atenuarea simptomelor acneei.

Masca cu efect antirid Korean Heritage RED GINSENG

Masca cu efect antirid RED GINSENG conține ginseng roșu, cunoscut pentru efectul său anti-aging. Încetinește îmbătrânirea tenului și îi susține elasticitatea naturală. Pentru a preveni ridurile și a încuraja producerea de colagen cu elastină, masca are în compoziție unul dintre cele mai eficiente ingrediente – adenozina. Nu în ultimul rând, conține extract din rădăcină de lemn dulce, una dintre cele 50 de plante din medicina tradițională chineză, cunoscută pentru efectele sale calmante.

Masca cu efect iluminator Korean Heritage JEJU MANDARIN

Locuitorii insulei Jeju consideră mandarinele fructe sacre, feliile uscate de mandarină fiind oferite ca o expresie a respectului. Ei cred, de asemenea, în efectele sale benefice miraculoase, care pot insufla tenului o viață nouă. Mandarina este o componentă activă a măștii cu efect iluminator JEJU MANDARIN. Extractul din mandarinele Jeju Mandarine Hallabong, obținut cu tehnologii moderne avansate, are un efect instantaneu, de iluminare și de catifelare vizibilă a tenului, stimulându-i elasticitatea. Miraculoasa mandarină nu este însă singurul secret. Complexul vitaminic B-C-E contracarează radicalii liberi, stimulează producția de colagen și echilibrează producția de sebum.

Masca cu efect hidratant Korean Heritage SILK

Tenul dvs. merită tot ce este mai bun. Oferiți-i, de aceea, masca hidratantă SILK, ce conține proteina de mătase sericină, un ingredient de înaltă calitate, prelucrat cu tehnologii inovatoare. Datorită compoziției sale bogate în aminoacizi și în proteine, poate hidrata pielea în profunzime și o poate întinde incredibil. În plus formează la suprafața tenului un strat protector, care persistă și după spălare. Un complex de 8 (!) tipuri de acid hialuronic, cu masă moleculară mică și mare aduce tenului încă un plus de hidratare, datorită căruia acesta devine suplu, radiant și mai rezistent la semnele îmbătrânirii.

Toate măștile sunt disponibile în e-shopul nostru. Și, atenție, în curând li se vor alătura și alte produse miraculoase, care vă vor transforma definitiv îngrijirea zilnică a tenului. Dar, până atunci – ce mască v-a fascinat cel mai mult? Noi le adorăm pe toate.