Culoarea anului 2020: Albastru clasic. Știm de ce o veți adora!

Dacă această nuanță tradițională lipsește din arsenalul dvs. cosmetic, e timpul să-l completați! De 20 de ani, Pantone Color Institute este cea mai înaltă autoritate în domeniul tendințelor culorilor care domină lumea modei, a produselor cosmetice și a designului.

Culoarea anului, albastru, Notino

Culoarea anului 2020 a fost declarată albastrul clasic. O veste excelentă, pentru că această culoare flatează aproape orice femeie - fie ea blondă, roșcată sau brunetă! Culoarea anului 2020, în versiune Pantone, se numește mai precis 19–4052 Classic Blue. Știți ce e super la ea? Că veți străluci nu numai la ocazii festive, ci și la muncă sau la școală și că arată bine nu numai pe unghii, ci și la ochi și în păr. Anul acesta, bucurați-vă de albastrul de cobalt la maximum, deoarece culorile trendy vin și pleacă la fel de repede ca filtrele preferate de pe Instagram.

Culoarea anului, albastru, Notino

Machiaj albastru

Culoarea anului 2020 poate fi încorporată ușor în ritualul dvs. de machiaj. De exemplu, un albastru clasic, frumos și intens are tușul lichid pentru ochi L’Oréal Paris Superliner Matte Signature, care poate fi combinat cu fardurile albastre din paleta Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs. În timpul zilei, folosiți albastrul în măsură mai mică și în nuanțe mai discrete, dar, după apusul soarelui, puteți stratifica fără frică nuanțele, folosind fără ezitare un machiaj mai accentuat.

Ruj albastru

Culoarea trendy a anului 2020 vă poate împodobi și buzele, dacă sunteți îndrăzneață și creativă. Rujul NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick, în nuanța Ex‘s Tears, vă îmbracă buzele într-o nuanță mată și saturată, în care veți fi imposibil de trecut cu vederea! Mai puteți adăuga luciu și glitter, folosind NYX Professional Makeup Glitter Goals. Veți avea un zâmbet uimitor și absolut original.

Culoarea anului, albastru, Notino

 

Unghii albastre

De la un lac de unghii se așteaptă, de obicei, uscare rapidă și persistență îndelungată - ambele dorințe vă pot fi îndeplinite de megastarul lacurilor de unghii, Yves Saint Laurent La Laque Couture, în nuanța Bleu Majorelle.

Păr albastru

Indiferent dacă doriți să vă schimbați radical coafura sau doar să încercați o nuanță mai îndrăzneață la un party, albastrul este o alegere bună. Este o culoare neconvențională, dar elegantă. Părul albastru este, pur și simplu, amuzant! Puteți încerca, pentru o variantă mai lejeră, un balayage: culoarea albastră se aplică în degrade, devenind din ce în ce mai intensă spre vârfuri. În acest fel, nu riscați să arătați ca un Ștrumf, iar albastrul vă înrămează elegant fața și vă conferă un șarm franțuzesc. Încercați acest look de o zi cu culoarea temporară de la Colorista Hair Makeup.

Tot nu v-ați săturat de albastru?

Am selectat pentru dvs. parfumuri care, datorită culorii flaconului, vor fi foarte trendy în acest an. Fanii parfumurilor cu logo de crocodil vor fi încântați de parfumul bărbătesc Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, iar pentru femei, parfumul oriental Yves Saint Laurent Black Opium Intense, în flaconul său cu scânteieri de poveste, vă va surprinde cu accente de absint albastru.

Dacă vă place culoarea anului, dar nu aveți curajul să purtați albastru nici în păr, nici pe buze, nici pe unghii, nu este nicio problemă. Încercați măcar o lumânare ca steaua de seară - Bath & Body Works Flannel, cu uleiuri esențiale care aduc în locuință o aromă caldă, un plus de confort și intimitate.