Combateți celulita cu cele mai eficiente produse!

Celulita, în limbaj popular pielea „cu aspect de coajă de portocală“, se formează sub piele, odată cu îngreunarea funcționării sistemul limfatic. Ca urmare, celulele adipoase rețin apă, iar toxinele încep să se acumuleze în organism. Toate acestea se manifestă ulterior sub forma pielii denivelate, care apare mai ales pe fese, pe coapse și pe abdomen. Nu este însă un motiv de disperare, pentru că celulita afectează majoritatea femeilor, fără deosebire de vârstă și de greutate. Cu toate acestea, dacă urmați un stil de viață sănătos, nu uitați să faceți mișcare în mod regulat și să utilizați produse eficiente, o puteți controla cu ușurință.

celulita, produse anticelulită, notino

Cum și de ce apare celulita?

Viața nu e dreaptă. În timp ce bărbații sunt, practic, scutiți de celulită, noi femeile suferim de ea aproape fără excepție. Cauzele pot fi numeroase. De vină sunt hormonii feminini; spre deosebire de bărbați, noi avem de două ori mai multe celule adipoase, care, din păcate, înmagazinează și mai multă grăsime. De asemenea, fibrele noastre de colagen și de elastină sunt dispuse vertical și sunt paralele (la bărbați, fibrele sunt dispuse orizontal și se pot încrucișa). Astfel, pielea noastră este mai elastică, ceea ce ne ajută, de exemplu, în timpul sarcinii. Grăsimea este mai ușor depozitată în structurile camerale subcutanate și, astfel, apar denivelările. Scăpați de acestea dacă, pe lângă un stil de viață sănătos, folosiți și produse eficiente, doldora de ingrediente active care combat coaja de portocală.

Încercați:

1. Elemis Body Performance Cellutox Body Active Oil
Uleiul detoxifiant anticelulită Elemis Body Performance Cellutox Body Active Oil. Conține ulei de jojoba și uleiuri esențiale de lămâie și de cătină. Acestea combat acumularea de toxine în organism, cauzată de o dietă incorectă, de stres și de lipsa mișcării.

2. Biotherm Celluli Eraser
Gelul anticelulitic pentru fermitate, Biotherm Celluli Eraser, combate denivelările inestetice cu un extract de alge marine și de cafeină, fiind dovedit că reduce vizibilitatea celulitei în decurs de 14 zile.

3. Shiseido Global Body Care Advance Body Creator
Gelul anticelulitic pentru netezire, Shiseido Global Body Care Advance Body Creator, rezolvă nu doar celulita, ci și metabolizarea grăsimilor și lăsarea pielii. Răcorește plăcut la aplicare și lasă pielea fermă, netedă și tonifiată.

4. Sisley Cellulinov
Crema cu acțiune intensă împotriva celulitei rezistente, Sisley Cellulinov, are efect optim atunci când o aplicați prin masaj intens, cu mișcări circulare, dinspre genunchi în sus. Datorită extractelor vegetale, de exemplu din ginkgo biloba, de lotus indian și de alge roșii, abordează cu succes și cazurile de celulită avansată. 

5. Elancyl My Coach!
Crema de corp anticelulită, pentru fermitate, Elancyl My Coach! poate elimina până la 60% dintre denivelările pielii și poate crește eficacitatea oricărei activități fizice de 4 ori. În plus, datorită conținutului de cofeină, accelerează arderea grăsimilor.

6. Esthederm Intensive Glauscine Cream
Crema anticelulită cu acțiune lipolitică Institut Esthederm Intensive Glauscine Cream are o textură plăcută, de gel cremos, netezește pielea și îi mărește fermitatea. În plus, datorită glauscinei, elimină depunerile de grăsime.

7. Thalgo Defi Cellulite
Crema pentru corp anticelulită și antivergeturi, cu efect de netezire, Thalgo Defí Cellulite, reduce coaja de portocală și combate vergeturile.

8. Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons
Serul uleios pentru suprimarea manifestărilor celulitei Payot Herboriste Détox Concentré Anti-capitons are o textură fină, de ulei, apreciată de pielea mai uscată pentru efectul său emolient, de netezire și fermitate.

Duceți un stil de viață echilibrat

Este clar că excesul de greutate agravează celulita. Nu vă ajută nici dacă țineți post negru, care duce la o scădere rapidă în greutate. Variațiile rapide în greutate conduc, de asemenea, la întinderea pielii. De aceea, optați pentru o alimentație echilibrată, bogată în fructe, legume, proteine și fibre. Evitați alimentele prăjite, zahărul rafinat, sarea în exces, dar și limonadele dulci și acidulate. Dacă doriți să obțineți un efect rapid, puteți încerca, de exemplu, o scurtă detoxificare, timp în care veți bea doar sucuri de fructe și de legume, pe tot parcursul zilei.

Accelerați fluxul limfatic

Faceți mișcare; ideale sunt gimnastica aerobică, dansul sau yoga. Efectuați exerciții de forță doar combinate cu gimnastica aerobică. Dacă aveți posibilitatea, mergeți la saună, la un masaj limfatic sau încercați un masaj special anticelulită. Când faceți duș, alternați apa caldă cu apa rece; stimulați astfel circulația sanguină, iar pielea devine mai fermă.

Oferiți-vă un masaj la domiciliu

Masajul anticelulitic ajută circulația sanguină, stimulează fluxul limfatic și favorizează eliminarea toxinelor. Produsul se masează în piele cu mișcări circulare, dinspre genunchi peste pulpe și coapse, până la abdomen. Nu ezitați să apăsați. Puteți finaliza cu ciupituri ușoare, care ameliorează circulația sanguină și tonusul pielii și, nu în ultimul rând, absorbția produsului. Produsele anticelulită se folosesc cu regularitate dimineața și seara. Oferiți-vă acest masaj cel puțin de două ori pe săptămână.

Nu subestimați regimul de lichide

O hidratare suficientă este indispensabilă pentru funcționarea corectă a corpului. De aceea, beți zilnic cel puțin doi litri de apă pură, pentru stimularea metabolismului și a funcționării corecte a sistemului limfatic. Toate aceste aspecte favorizează eliminarea celulitei. Ceaiurile de plante sau cele detoxifiante sunt de asemenea indicate. Beți cafea cu măsură. Asta deoarece cafeina în exces deshidratează, agravând manifestările celulitei. Cafeina din compoziția produselor anticelulitice are, din contră, o influență binefăcătoare, întrucât accelerează arderea grăsimilor.

Atenție la vergeturi

Multe femei suferă, pe lângă celulită, și de vergeturi. Acestea apar adesea în timpul sarcinii sau ca rezultat al fluctuațiilor rapide în greutate. Vergeturile sunt, de fapt, cicatrici fine, care se formează sub piele și apar la suprafața pielii sub forma unor dungi fine, albe. Este recomandat să ungem foarte bine pielea afectată de vergeturi, pentru a fi mai elastică. Bi-Oil, uleiul anticicatrici și antivergeturi are acțiune preventivă; atenuează vergeturile deja apărute, are efect hidratant, emolient și de uniformizare a tonului pielii.

Chiar dacă celulita sperie majoritatea femeilor, aceasta face parte, din fericire, din categoria problemelor cărora avem tendința de a le acorda mai multă importanță decât merită. Adevărul este că majoritatea bărbaților nici nu observă celulita femeilor decât în cazuri extreme. Așa că abordați problema în mod rezonabil, încercați să duceți o viață cât mai sănătoasă și mai fericită și fiți convinsă că și ceilalți vă vor ierta cu drag câte o gropiță pe ici, pe colo.