Artdeco Spitzer Duo ascutitoare dubla pentru creion de ochi

Artdeco Spitzer Duo ascutitoare dubla pentru creion de ochi
Artdeco Spitzer Duo ascutitoare dubla pentru creion de ochi
Economisiți
31RON

Economisiți 29%
ascutitoare dubla pentru creion de ochi
22RON

22,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ART2252 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 31.07.2021

Descriere Artdeco Spitzer Duo

Ascuțitoarea Artdeco Spitzer Duo transformă instantaneu vârful bont al creionului într-unul ascuțit, care să asigure un fond de ten precis și perfect.

Caracteristici:

  • gaură dublă - pentru creioane clasice și groase
  • ascute ușor și rapid vârful bont al creionului din lemn

Cum se utilizează:
Ascuțitoarea este destinată exclusiv ascuțirii accesoriilor cosmetice. Se introduce creionul în gaura ascuțitorii și se răsucește într-un singur sens, până la ascuțirea dorită. După scoaterea creionului, se îndepărtează deșeurile din ascuțitoare.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Spitzer Duo