Artdeco Sharpener

ascutitoare dubla pentru creion de ochi

Artdeco Sharpener ascutitoare dubla pentru creion de ochi
Artdeco Sharpener ascutitoare dubla pentru creion de ochi
Artdeco Sharpener ascutitoare dubla pentru creion de ochi
ascutitoare dubla pentru creion de ochi
22RON

Cod: ART2252 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 19.11.2018
ridicare personală
luni, 19.11.2018
Artdeco Sharpener
ascutitoare dubla pentru creion de ochi | 22RON

Descriere cosmetice Artdeco Sharpener

Ascuțitoarea Artdeco Sharpener transformă instantaneu vârful bont al creionului într-unul ascuțit, care să asigure un fond de ten precis și perfect.

Caracteristici:

  • gaură dublă - pentru creioane clasice și groase
  • ascute ușor și rapid vârful bont al creionului din lemn

Cum se utilizează:
Ascuțitoarea este destinată exclusiv ascuțirii accesoriilor cosmetice. Se introduce creionul în gaura ascuțitorii și se răsucește într-un singur sens, până la ascuțirea dorită. După scoaterea creionului, se îndepărtează deșeurile din ascuțitoare.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.