Artdeco False Lash Applicator instrument pentru aplicarea genelor false

3×
Artdeco False Lash Applicator instrument pentru aplicarea genelor false
Artdeco False Lash Applicator instrument pentru aplicarea genelor false
tip 6613

Cod: ART3229 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse de peste 200 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături o geantă pentru plajă sau o sticlă pentru apă.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Artdeco False Lash Applicator

Instrumentul pentru aplicarea genelor false Artdeco Scandalous Eyes Easy On are forma unei pensete cu capete subțiri, special curbate, pentru o manipulare mai ușoară a genelor și obținerea unui rezultat profesional.

Caracteristici:

  • servește la aplicarea precisă și confortabilă a genelor false
  • colțurile rotunjite ale pensetei copiază linia naturală a ochiului
  • suprafața nealunecoasă garantează o apucare fermă, dar delicată a genelor
  • fabricat 100 % din oțel inoxidabil

Mod de aplicare:
Genele false se prind în penseta specială, se aplică lipiciul preferat și se continuă, ca de obicei, cu plasarea genelor pe pleoape.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco False Lash Applicator3