Artdeco Cuticle Remover Stickspatula pentru indepartarea cuticulelor

Artdeco Cuticle Remover Stick spatula pentru indepartarea cuticulelor
Artdeco Cuticle Remover Stick spatula pentru indepartarea cuticulelor
4,5 ml
38RON

Cod: ART2307 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 27.10.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Artdeco Cuticle Remover Stick

Bastonașul pentru înlăturarea cuticulelor Artdeco combate în mod eficient pielea uscată, tare și aspră din jurul unghiilor și facilitează îndepărtarea delicată a acesteia, lăsând mâinile moi și îngrijite.

Caracteristici:

  • ajută la înlăturarea cuticulelor uscate și întărite
  • îngrijește delicat mâinile
  • previne deteriorarea cauzată de zgârieturi și de rănile minore

Mod de aplicare:
Produsul se întinde peste cuticule cu bastonașul și se lasă să pătrundă timp de 3-4 minute. Apoi se împing cuticulele moi cu celălalt capăt al bastonașului. Se spală restul cu apă.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Cuticle Remover Stick