ArtdecoCuticle Remover Stick spatula pentru indepartarea cuticulelor

1×
Artdeco Cuticle Remover Stick spatula pentru indepartarea cuticulelor
Artdeco Cuticle Remover Stick spatula pentru indepartarea cuticulelor
Livrare gratuită
Economisiți
82RON

Economisiți 54%
4.5 ml
37RON

În stoc | 822,22RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ART2307
1
Livrarea prin FAN Courier. Data estimata pentru livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 06.12.2021

Bastonașul pentru înlăturarea cuticulelor Artdeco combate în mod eficient pielea uscată, tare și aspră din jurul unghiilor și facilitează îndepărtarea delicată a acesteia, lăsând mâinile moi și îngrijite.

Caracteristici:

  • ajută la înlăturarea cuticulelor uscate și întărite
  • îngrijește delicat mâinile
  • previne deteriorarea cauzată de zgârieturi și de rănile minore

Mod de aplicare:
Produsul se întinde peste cuticule cu bastonașul și se lasă să pătrundă timp de 3-4 minute. Apoi se împing cuticulele moi cu celălalt capăt al bastonașului. Se spală restul cu apă.

Caracteristici

Efect
Hidratare, nutriție

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.