Artdeco Eye Makeup Remover

demachiant pentru ochi

Artdeco Eye Makeup Remover demachiant pentru ochi
Artdeco Eye Makeup Remover demachiant pentru ochi
125 ml
53RON

Cod: ART1547 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Artdeco Eye Makeup Remover
125 ml | 53RON

Descriere cosmetice Artdeco Eye Makeup Remover

Demachiantul pentru ochi Artdeco îndepărtează ușor și eficient fardurile, curăță tenul și permite ajustări minore în timpul machiajului.

Caracteristici:

  • demachiază delicat și cu grijă orice machiaj al ochilor
  • hidratează și calmează pielea din jurul ochilor
  • nu lasă pe piele o peliculă unsuroasă neplăcută
  • este potrivit și pentru ochii sensibili

Compoziție:

  • pantenol - sporește flexibilitatea genelor
  • extract de albăstrele

Mod de aplicare:
Se aplică pe o dischetă demachiantă, cu care se șterg ușor pleoapele, menținând ochii închiși. Se repetă procedeul cu o nouă dischetă demachiantă, până când pleoapele rămân curate.

Caracteristici

Consistență
tonic
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.