ArtdecoAdhesive for Permanent Lashes adeziv pentru gene permanente

Artdeco Adhesive for Permanent Lashes adeziv pentru gene permanente
Artdeco Adhesive for Permanent Lashes adeziv pentru gene permanente
6 ml

Cod: ART2259 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Artdeco Adhesive for Permanent Lashes

Produsul Artdeco Adhesive for Permanent Lashes intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • ajută la fixarea simplă și precisă a genelor false
  • aplicare rapidă și ușoară
  • produsul este rezistent la apă

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de lipici pe genele false, iar acestea se lipesc pe pleoapa de sus, cât mai aproape de rădăcinile propriilor gene.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.

Rating Artdeco Adhesive for Permanent Lashes