ARTDECODouble Applicator Transparent pensula dubla pentru fard de pleoape

2×
ARTDECO Double Applicator Transparent pensula dubla pentru fard de pleoape
ARTDECO Double Applicator Transparent pensula dubla pentru fard de pleoape
pensula dubla pentru fard de pleoape

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ART2237

Aplicatorul practic, din spumă Artdeco Rubicell Double Applicator este un ajutor eficient în machiajul ochilor. Datorită capătului dublu, se pot aplica simultan mai multe nuanțe.

Caracteristici:

  • poate fi utilizat pentru aplicarea zilnică a fardurilor pulbere
  • pentru o aplicare ușoară și precisă
  • fabricat din spumă sintetică de calitate
  • încorporabil în casetele magnetice Artdeco Beauty Box Quattro

Mod de utilizare:
Se utilizează aplicatorul pentru întinderea și estomparea fardurilor de ochi clasice, sub formă de pulbere.

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.