Artdeco Roll it Disc Eyeliner

tuș de ochi cu disc rotativ aplicator

Artdeco Roll it Disc Eyeliner tuș de ochi cu disc rotativ aplicator
Artdeco Roll it Disc Eyeliner tuș de ochi cu disc rotativ aplicator
culoare Black
48RON

Cod: ART3531 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 27.08.2019
Ridicare personală
marți 27.08.2019
Artdeco Roll it Disc Eyeliner
culoare Black | 48RON

Descrierea produsului Artdeco Roll it Disc Eyeliner

Tușul de ochi Artdeco Beauty of Nature Roll it Disc îți pune frumusețea în evidență. Aplicatorul inovator, de forma unui mic disc rotativ, asigură un machiaj facil, cu o precizie perfectă.

Caracteristici:

  • culoarea se aplică uniform, mișcarea discului trasând o linie precisă
  • se usucă rapid pe pleoapă, fără să se întindă
  • are o culoare negru saturat, intens pigmentată
  • potrivit și pentru ochii sensibili sau cu lentile de contact

Mod de aplicare:
Se poziționează discul rotativ pe linia genelor și se trasează linia, printr-o mișcare continuă, rotind discul de la colțul intern al ochiului spre cel extern. Pentru efectul de ochi de pisică, la colțul extern al ochiului se ridică ușor linia spre tâmplă.

Caracteristici

Rezistent la apă
nu

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.