Artdeco All in One Eye Primer

baza pentru fardul de ochi

Artdeco All in One Eye Primer baza pentru fardul de ochi
Artdeco All in One Eye Primer baza pentru fardul de ochi
culoare 2914.1 balance 5 ml
42RON

Cod: ART04008 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.05.2019
Ridicare personală
luni 27.05.2019
Artdeco All in One Eye Primer
culoare 2914.1 balance 5 ml | 42RON

Descriere cosmetice Artdeco All in One Eye Primer

Baza de machiaj Artdeco All in One este un produs de încredere. Fixează și prelungește rezistența fardurilor de ochi, pentru un machiaj perfect întreaga zi.

Caracteristici:

  • intensifică nuanța și intensitatea fardului de ochi
  • fixează machiajul și prelungește aspectul său fără cusur
  • neutralizează culoarea pleoapelor, camuflând capilarele roșii și imperfecțiunile
  • este rezistentă la transfer și împiedică întinderea fardului de pleoape
  • potrivită pentru toate nuanțele de ten

Mod de aplicare:
Folosind pensula sau degetul, se aplică baza pe pleoapă și se lasă să se usuce timp de câteva secunde. Apoi se continuă machiajul ochiului, ca de obicei.

Despre brand Artdeco

Brandul Artdeco a fost fondat în anul 1985, cu viziunea de a crea produse inspirate din dragostea pentru frumusețe. Interesul față de noile tendințe și produsele de calitate, dar accesibile tuturor femeilor au propulsat aproape instantaneu Artdeco printre brandurile de top din Germania. Astăzi, cosmeticele Artdeco sunt apreciate în peste 78 de țări.

Artdeco știe că fiecare femeie este unică. Are propriul stil și propriile preferințe pentru a-și evidenția frumusețea. Cosmeticele Artdeco respectă această unicitate, iar diversitatea produselor sale permite fiecărei femei să se pună în valoare, exact așa cum îi place.

Gama largă de culori, nenumăratele produse speciale și posibilitatea alcătuirii unei game coloristice personalizate garantează clientei o experiență cosmetică atât complexă, cât și absolut individuală. Încearcă și tu produsele de machiaj Artdeco. Acestea concurează cu cele mai exclusive branduri și demonstrează cu brio că un produs de calitate nu trebuie să fie neapărat inaccesibil.