Armani Sì Passione Red Maestroeau de parfum pentru femei

Armani Sì Passione Red Maestro eau de parfum pentru femei
Armani Sì Passione Red Maestro eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Nou
100 ml
457RON

Cod: GIO06472 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.01.2020
Ridicare personală
marți 21.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Armani Sì Passione Red Maestro
Compoziție

Cum v-ați descrie? Când cuvintele nu sunt suficient de elocvente, apelați la limbajul olfactiv. Apa de parfum Armani Sì Passione Red Maestro descrie, în cele mai seducătoare și măiestre detalii, pasiunea feminină vie, ascunsă în sufletul celei care o folosește.

  • o interpretare mai vibrantă a apei de parfum Sì Passione
  • un parfum de flori și fructe, pentru femei elegante
  • ediție limitată, lansată în anul 2019

Compoziția parfumului
Vârful compoziției este dominat de tonuri zemoase de coacăze negre, combinate cu esențe de piper roz, pentru ca senzualitatea aromei să se exprime pe deplin. Odată ce intensitatea notelor de vârf scade, apar notele din inimă, debordând de acorduri de iasomie. Notele de bază ale parfumului combină vanilia cu moscul alb, insuflând compoziției un aer îndrăzneț și modern.

Povestea parfumului
Această apă de parfum este o declarație vibrantă de pasiune feminină. Armani Sì Passione Red Maestro inspiră femeile să descopere puterea pasiunii și să o folosească pentru a se bucura pe deplin de viața lor.

Poate vi se pare că flaconul roșu, cunoscut de la emblematicul Armani Sì Passione, subliniază perfect caracterul parfumului. Dar panglica roșie de catifea, care împodobește vibranta ediție limitată Red Maestro, a ridicat flaconul, și așa impresionant, la un nivel cu totul nou.

Compoziție

Note varf
piper roz, coacaze negre
Note inima
iasomie
Note baza
mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, de fructe

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani Sì Passione Red Maestro