Armani Sì Passione Red Maestroeau de parfum pentru femei

Armani Sì Passione Red Maestro eau de parfum pentru femei
Armani Sì Passione Red Maestro eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
322RON

Cod: GIO06473 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 11.08.2020
Ridicare personală
marți 11.08.2020

Descriere parfum Armani Sì Passione Red Maestro
Compoziție

Cum v-ați descrie? Când cuvintele nu sunt suficient de elocvente, apelați la limbajul olfactiv. Apa de parfum Armani Sì Passione Red Maestro descrie, în cele mai seducătoare și măiestre detalii, pasiunea feminină vie, ascunsă în sufletul celei care o folosește.

  • o interpretare mai vibrantă a apei de parfum Sì Passione
  • un parfum de flori și fructe, pentru femei elegante
  • ediție limitată, lansată în anul 2019

Compoziția parfumului
Vârful compoziției este dominat de tonuri zemoase de coacăze negre, combinate cu esențe de piper roz, pentru ca senzualitatea aromei să se exprime pe deplin. Odată ce intensitatea notelor de vârf scade, apar notele din inimă, debordând de acorduri de iasomie. Notele de bază ale parfumului combină vanilia cu moscul alb, insuflând compoziției un aer îndrăzneț și modern.

Povestea parfumului
Această apă de parfum este o declarație vibrantă de pasiune feminină. Armani Sì Passione Red Maestro inspiră femeile să descopere puterea pasiunii și să o folosească pentru a se bucura pe deplin de viața lor.

Poate vi se pare că flaconul roșu, cunoscut de la emblematicul Armani Sì Passione, subliniază perfect caracterul parfumului. Dar panglica roșie de catifea, care împodobește vibranta ediție limitată Red Maestro, a ridicat flaconul, și așa impresionant, la un nivel cu totul nou.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper roz, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Rating Armani Sì Passione Red Maestro