ArdellStroke a Brow creion pentru sprancene

13×
Ardell Stroke a Brow creion pentru sprancene
Ardell Stroke a Brow creion pentru sprancene
Livrare gratuită
Economisiți
48RON

Economisiți 27%
culoare Dark Brown 1.2 g
35RON

În stoc | 2.916,67RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ARD02151
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Creați sprâncenele perfecte instant cu Ardell Stroke a Brow Feathering Pen! Inspirat de tehnica profesională fir cu fir, vârful conic, subțire de precizie transformă sprâncenele rare în unele pline, naturale și definite. Ușor de utilizat, este rezistent la apă și nu se întinde.

Caracteristici:

  • definește sprâncenele fir cu fir
  • vârf conic, de precizie
  • aspect natural
  • ușor de utilizat
  • rezistent la apă
  • nu se întinde

Aplicare:
Folosiți produsul pentru a trasa linii fine care imită firele de păr, umpleți și definiți sprâncenele.

Caracteristici

Culoare
castaniu închis

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.