Ardell Stroke a Brow creion pentru sprancene

10×
Ardell Stroke a Brow creion pentru sprancene
Ardell Stroke a Brow creion pentru sprancene
culoare Dark Brown 1.2 g
48RON

4.000,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: ARD02151 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 01.08.2021

Descriere Ardell Stroke a Brow

Creați sprâncenele perfecte instant cu Ardell Stroke a Brow Feathering Pen! Inspirat de tehnica profesională fir cu fir, vârful conic, subțire de precizie transformă sprâncenele rare în unele pline, naturale și definite. Ușor de utilizat, este rezistent la apă și nu se întinde.

Caracteristici:

  • definește sprâncenele fir cu fir
  • vârf conic, de precizie
  • aspect natural
  • ușor de utilizat
  • rezistent la apă
  • nu se întinde

Aplicare:
Folosiți produsul pentru a trasa linii fine care imită firele de păr, umpleți și definiți sprâncenele.

Despre brand Ardell

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.  

Rating Ardell Stroke a Brow10