ArdellPro Lipstick Palette Paleta de ruj

1×
Ardell Pro Lipstick Palette Paleta de ruj
Ardell Pro Lipstick Palette Paleta de ruj
culoare Bold 8 g
72RON

  • Ardell Pro Lipstick Palette Paleta de ruj
  • Ardell Pro Lipstick Palette Paleta de ruj
În stoc | 900,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: ARD02162
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Machiaj minimalist de zi sau look dramatic de seară? Cu ajutorul paletei de rujuri Ardell Pro Lipstick Palette puteți obține nenumărate look-uri fără prea mult efort. Cu o textură extrem de cremoasă care păstrează buzele hidratate pe tot parcursul purtării, rujurile alunecă ușor pe buze dintr-o singură mișcare. Ideale indiferent de rezultatul dorit, nuanțele au un finisaj intens pigmentat, culoarea bogată făcând ca buzele dvs. să capete un aspect irezistibil.

Caracteristici:

  • culori bogate și intens pigmentate
  • potrivit pentru diferite look-uri
  • nuanțele pot fi combinate
  • formulă intens hidratantă

Aplicare:
Cu ajutorul unei pensule pentru ruj aplicați prin tușe delicate pentru a contura și a umple buzele.

Sfat Notino:
Combinați nuanțele din paletă pentru a obține culoarea dorită, pentru a închide sau deschide anumite nuanțe.

Caracteristici

Culoare
violet, roz, roșu, portocaliu, vișiniu

Compania americană Ardell este specializată în crearea genelor false. A fost fondată în anul 1971, de către soții Arnold și Sydell Miller. Imediat, primul lor produs - „Duralash Individual“ - a câștigat rapid o mare popularitate, ceea ce a determinat fondatorii să-și extindă în continuare portofoliul. Astăzi, Ardell se numără printre cele mai îndrăgite și cele mai de succes branduri din lume, pe acest segment de piață. Unul dintre sloganurile sale sună astfel: „Pentru fiecare femeie, pentru fiecare eveniment, pentru fiecare mod de viață“.
În oferta sa găsiți genele Ardell sub formă de abțibild, de buchet, individuale, precum și multe alte stiluri. Marea majoritate au ca materie primă păr uman sterilizat. Sunt foarte de efect și ușor de aplicat și de îndepărtat. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile practice - lipici, pensule, periuțe de sprâncene și altele.
Produsele Ardell ies în evidență prin calitatea deosebită și prin prețul rezonabil. Unicitatea lor este confirmată și de faptul că sunt folosite de numeroși artiști de machiaj de la Hollywood. Brandul Ardell îi va atrage pe toți cei care doresc să arate minunat și de neuitat, sunt pretențioși, nu se mulțumesc cu puțin și/sau doresc, pur și simplu, să fie atrăgători.