Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette pentru femei

71×
Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette pentru femei
Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
218RON

Economisiți 80%
50 ml
42RON

84,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AQU0004 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Aquolina Pink Sugar
Compoziție

Elegantă și plină de viață, cu o personalitate distinctivă și jucăușă, apa de toaletă pentru femei Aquolina Pink Sugar vă poartă într-o călătorie fascinantă din copilărie plină de amintiri, plăceri și arome delicioase. Experimentați sentimentul dulce și pufos, precum vata de zahăr!

  • parfum floral-fructat
  • pentru femei joviale și pline de viață
  • potrivit pentru întreaga zi

Compoziția parfumului
Încă de la început vă veți îndrăgosti de compoziția încântătoare de flori, fructe și caramel ca mai apoi să vă lăsați purtată pe note de zmeură delicioasă și căpșună senzuală, ceea ce vă va transforma într-o femeie amuzantă, frumoasă și atrăgătoare. Esențele de lemn prețios, boabe de tonka și vanilie delicată din baza parfumului se contopesc cu pielea corpului într-un mod atât de fabulos, încat devine parte a personalității voastre jucăușe.

Povestea parfumului
Parfumul Pink Sugar amestecă arome atât de familiare, pentru a crea experiențe olfactive delicioase, care nu sunt ușor de uitat. La fel ca cele mai vechi amintiri și lucrurile care vă amintesc de ele, acest parfum reușește să vă teleporteze pentru un moment din viața de adult înapoi la vremurile copilăriei.

Compoziție

Compozitie
zmeura, tonka, bergamota, vanilie, mosc, crin, smochin, capsuna, lemn de santal, tonuri de fructe rosii, portocala
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Aquolina

Parfumurile Aquolina | Aquolina - parfumuri pentru iubitorii de dulciuri. Brandul italian de cosmetice Aquolina a fost fondat de Antonella Pascale, care s-a concentrat, într-un mod original, pe gurmanzi. Primul parfum, Aquolina Pink Sugar, a fost lansat în 2004 şi, imediat, a câştigat o mare popularitate, în special în rândul femeilor tinere. Astăzi, Aquolina cuprinde în oferta sa peste o duzină de parfumuri, toate de mare succes, mai ales printre iubitorii de arome dulci.
Aquolina Pink Sugar, cu aroma sa dulce, aminteşte de vata de zahăr cu aromă de fructe. Parfumul atrage prin notele de portocale siciliene, de bergamotă şi de frunze de smochin. Nota distinctivă gurmandă este creată de vanilie şi de caramel. Printre cele mai noi parfumuri Aquolina găsim alt parfum dulce, Gold Sugar, care sugerează un buchet de flori, însoţite, din nou, de tonuri gurmande. Notele de citrice şi de neroli sunt completate, în inima parfumului, de aromele complementare de cremă de zahăr ars, bazate pe nucă de cocos, pe lemn de santal australian şi pe mosc, cu acorduri de smântână. Aquolina nu uită nici de bărbaţii iubitori de dulciuri. Steel Sugar Aquolina for Men este un parfum dulce, aromat, completat de note picante proaspete şi de note lemnoase.
Parfumurile Aquolina sunt specialiste în a vă aminti de dulciurile preferate ale copilăriei. Reuşesc să le armonizeze magistral, astfel încât să nu dea impresia de „zaharicale“, fiind astfel perfecte pentru folosire. Puteţi savura dulceaţa parfumurilor Aquolina nu numai sub formă de apă de toaletă, ci şi ca deodorante sau ca loţiuni pentru corp.
Emoţiile asociate cu trăirile personale pot înviora cel mai bine memoria olfactivă. Astfel, Aquolina oferă o perfectă întoarcere dulce la cele mai frumoase amintiri din copilărie.  

Rating Aquolina Pink Sugar71