AmouageLove Mimosa Eau de Parfum pentru femei

Amouage Love Mimosa Eau de Parfum pentru femei
Amouage Love Mimosa Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
1.612RON

1.612,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AMU05491 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Amouage Love Mimosa
Compoziție

Aroma unică a acestei ape de parfum din gama Amouage The Secret Garden Collection: Love Mimosa Woman oferă o experiență olfactivă de neuitat. Combinația dintre florile de mimoză, galbene și pufoase, și alte flori și arome lemnoase din grădina secretă creează o combinație unică, pe care nu o mai găsiți nicăieri.

  • un parfum floral oriental
  • pentru femeia căreia îi place să fie deosebită
  • potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară

Compoziția parfumului
Apa de parfum pentru femei Amouage The Secret Garden Collection: Love Mimosa Woman este plină de tonuri unice și inedite. Vârful parfumului debordează de intensitatea irisului, de aroma violetelor și de acordul de Cascalone, fresh și acvatic. Inima parfumului, unde domină acorduri de mimoză și de pară, este urmată de o bază orientală caldă, de ambroxan, cu heliotrop și etericul ylang-ylang.

Povestea parfumului
Apa de parfum pentru femei Amouage Love Mimosa, din gama The Secret Garden Collection, a fost lansată pe piață în anul 2019. Flaconul luxos, de culoare galbenă cu un cristal Swarovski de aceeași culoare, încrustat pe capac, sugerează florile de mimoză, care constituie inspirația parfumului.

Compoziție completă

ALCOOL DENAT, PARFUM, EUGÉNOL, LIMONÈNE, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOL, BENZOATE DE BENZYLE, FARNÉSOL, CITRAL, ISOEUGÉNOL, ALCOOL BENZYLIQUE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
frunze violete, Cascalone®, stanjenel
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mimoza, para
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, heliotrop, Ylang-Ylang
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Amouage

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Amouage se inspiră din patrimoniul bogat și variat al țării sale de origine – Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat în 1983, de către Alteța Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce în actualitate gloria aromelor arabe. Filozofia brandului este de a crea parfumuri de o reală valoare artistică. Amouage selectează atent doar ingrediente exotice de top, cum ar fi tămâia argintie din Oman, unicul trandafir de Oman sau smirna.

Esențele Amouage sunt inițial combinate în Grasse, din sudul Franței, considerat capitala mondială a parfumurilor și oferind garanția celor mai înalte standarde. Aromele rezultate sunt trimise spre producție în Oman, unde ingredientele parcurg un proces de macerare de aproximativ 2 luni. În final, fiecare parfum Amouage este supus unui control de calitate la cel mai înalt nivel, după care este ambalat cu precădere manual.

Rating Amouage Love Mimosa