Altermed Panthenol Omega

Loțiune de corp dupa plaja cu catina

Altermed Panthenol Omega Loțiune de corp dupa plaja  cu catina
Altermed Panthenol Omega Loțiune de corp dupa plaja  cu catina
Altermed Panthenol Omega Loțiune de corp dupa plaja  cu catina
IqVrePKZKEg
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: ALT2789 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Altermed Panthenol Omega
250 ml | 30RON

Descriere cosmetice Altermed Panthenol Omega

Produsul cu conținut de pantenol Altermed Panthenol Omega regenerează în profunzime și îngrijește intens pielea expusă la soare.

Caracteristici:

  • tratează și regenerează
  • are efect răcoritor
  • reduce senzația de arsură și pruritul

Caracteristici

Efect
calmare
Tipul de piele
încuiat, pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Altermed

Brandul Altermed face parte din portofoliul grupului multinațional Omega Pharma, cu sediul în Belgia. Se concentrează în principal pe producția de cosmetice medicale, dar bogata sa ofertă include și preparate medicinale, suplimente alimentare și alte produse interesante.
Omega-Pharma pune mare accent pe cercetare și pe inovare. Dispune de propriile sale laboratoare ultramoderne și cooperează cu instituții științifice europene atent selectate. De aceea se poate mândri cu numeroase brevete și premii prestigioase.
Produsele brandului Altermed conțin ingrediente cu efect dovedit, cum ar fi pantenolul, aloe vera, untul de shea și uleiul de avocado. O mențiune specială merită seria Baby, creată pentru îngrijirea pielii sensibile a copiilor mici.
Toate produsele Altermed sunt supuse la teste clinice riguroase. Se remarcă prin eficiența ridicată și prin prețul favorabil. De aceea, sunt din ce în ce mai apreciate de clienți. Încercați-le și dvs.! Brandul Altermed îi va atrage cu siguranță pe toți cei care își doresc nu numai frumusețe, ci și sănătate, au (sau așteaptă) copii și/sau suferă de diverse afecțiuni dermatologice.