Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy set de cosmetice (pentru toate tipurile de păr)

Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy set de cosmetice (pentru toate tipurile de păr)
Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy set de cosmetice (pentru toate tipurile de păr)
set de cosmetice (pentru toate tipurile de păr)

Cod: ALF01973 | Acest produs este momentan indisponibil

Lisse Design Keratin Therapy balsam 250 ml + Lisse Design Keratin Therapy șampon 250 ml + Lisse Design Keratin Therapy ulei de par regenerator 50 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino8 în coșul de cumpărături și primiți 8% reducere la toate produsele pentru femei. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un perfect set cosmetic Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy. Un asortiment de produse pentru îngrijirea părului constituie un cadou primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Lisse Design Keratin Therapy balsam 250 ml
  • Lisse Design Keratin Therapy șampon 250 ml
  • Lisse Design Keratin Therapy ulei de par regenerator 50 ml

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • o rutină completă, pentru frumusețea părului dvs

Ingrediente:

  • fără sulfați

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
regenerare
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy